Meg lehet bocsátani ha kiderűl, hogy a férjünknek 5éve szeretője van és van egy közös 4 éves kislányuk?
Nem, a férjed nincs veled. Melletted él, de nem veled. Ezt különítsd el magadban Te is, egy kapcsolat működéséhez KAPcsolódni kell a másikhoz, nem csak egy fedél alatt élni vele. Tök kényelmes neki, hogy 2 nőből gyúr magának egyet, ahelyett, hogy a meglévő kapcsolata (veled való élet) minőségét javítaná, vagy gerincesen kilépne belőle, ha ezt nem akarja.
Gondoskodsz róla, tiszta ruhája van, ki tud venni a fiókjából magának általad frissen mosott gatyát, hogy letolja máshol. Bocs a vulgaritásért, de ez ennyire naturális a valóságban is, nincs értelme elhazudni- ahogy ő tette eddig...
Megszokta az együttélést Veled- a kiegészítéssel a háttérben. Ez így eddig működött a férfiak (utálok általánosítani pedig) zöme kényelmes, marad a fenekén, egyik nőt sem tiszteli meg azzal, hogy CSAk vele törődjön... Azért van veled, mert megszokott, ahogy a fiókját és a gatyáját is megszokta. Költözni, váltani a működő, járt utat robbantani kockázatos.
Önző férjed van.
Hogy miért van veled? kérdezed a kommentedben. Mert nem kérdezősködtél, nem gyanakodtál, gondolom mostál főztél vasaltál, nevelted a gyereket, stb. A barinő valószínű mindezt nem tette volna meg. Minden valószínűség szerint nem fog megváltozni, hiába esküdözik. Ég a ház, és úgy gondolja, ha esküdözik, szerelmet vall, könyörög, talán menthető a menthetetlen.
Azoktól kérdezem, akik kerek-perec kijelentek, hogy ki kell dobni a p*csába, lehúzni anyagilag a férjet, hogy voltatok-e már hasonló szituban? Mert egy jól működő házasságból könnyű osztani a tanácsot. De mi lenne, ha ha a jól működő házasságotok fölött jelennének meg szélsebesen a viharfelhők? Már repülne is az egyébként addog klassznak hitt férjetek?
Megértelek kérdező, hogy állati nehéz meghozni egy ilyen döntést. Együtt terveztetek valamit, és most neked egyedül kell tovább élni, az amúgy közösre tervezett életet.
Kivulallokent iszonyat nehez barmit is mondani. Sok valaszt kaptal, sokan irtak neked. De a ti eleteteket, a te lelkivilagodat...stb. csak ti tudjatok, mi nem.
Egy kivulallo mindig csak kivulrol nezi a dolgokat, abbol a par sorbol amit leirtal igazan nem lehet okos, jo tanacsot adni.
En ertelek tegedet is. Most ha kidobod a ferjedet, lehet hogy egy szenvedes lesz az eleted a kicsivel anyagilag pl. Ez egy fontos szempont, hiszen levegobol nem lehet megelni, plane nem gyereket nevelni.
Sokan de meg annal is tobben elnek erdekhazassagban, es elhitetik sajat magukkal, a parjukkal, hogy dul a szerelem.
De ez persze hazugsag.
En csak azt kivanom neked, hogy dontsel nagyon jol, ugy, hogy neked is es a kislanyotoknak is jo legyen.
A parod viselkedese minosithetetlen.
Sok erot neked!:)
Amugy ki volt eloszor a parodnak meg, a csaj vagy te?
Mi elöbb együtt voltunk. Ha ez igaz. Én már nem tudom,hogy mi igaz és mi nem.Valakit láttam,valakivel éltem,valakit szerettem és az a valaki nem az,akinek hittem. Tényleg vak vagyok. Itt mindenki hibás,legjobban persze a férjem. A nő azért,mert tudta hogy a párom nős,én azért,mert valószínűleg hiányzott neki valami belőlem,hisz ha nem így lenne,akkor nem történt volna meg. A férjemet nem kell indokolnom,ugye?
Fogalmam sincs,hogy döntök,de mindenképp megosztom veletek. Rágodom rajta pár hetet. Köszönöm a sok tanácsot nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!