Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani ha kiderűl...

Meg lehet bocsátani ha kiderűl, hogy a férjünknek 5éve szeretője van és van egy közös 4 éves kislányuk?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 19:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a férjed nincs veled. Melletted él, de nem veled. Ezt különítsd el magadban Te is, egy kapcsolat működéséhez KAPcsolódni kell a másikhoz, nem csak egy fedél alatt élni vele. Tök kényelmes neki, hogy 2 nőből gyúr magának egyet, ahelyett, hogy a meglévő kapcsolata (veled való élet) minőségét javítaná, vagy gerincesen kilépne belőle, ha ezt nem akarja.

Gondoskodsz róla, tiszta ruhája van, ki tud venni a fiókjából magának általad frissen mosott gatyát, hogy letolja máshol. Bocs a vulgaritásért, de ez ennyire naturális a valóságban is, nincs értelme elhazudni- ahogy ő tette eddig...

Megszokta az együttélést Veled- a kiegészítéssel a háttérben. Ez így eddig működött a férfiak (utálok általánosítani pedig) zöme kényelmes, marad a fenekén, egyik nőt sem tiszteli meg azzal, hogy CSAk vele törődjön... Azért van veled, mert megszokott, ahogy a fiókját és a gatyáját is megszokta. Költözni, váltani a működő, járt utat robbantani kockázatos.

Önző férjed van.

2009. ápr. 16. 21:57
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet , egy 1 éjszakás kalandot igen de ezt már Nem.
2009. ápr. 17. 00:22
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért van veled? kérdezed a kommentedben. Mert nem kérdezősködtél, nem gyanakodtál, gondolom mostál főztél vasaltál, nevelted a gyereket, stb. A barinő valószínű mindezt nem tette volna meg. Minden valószínűség szerint nem fog megváltozni, hiába esküdözik. Ég a ház, és úgy gondolja, ha esküdözik, szerelmet vall, könyörög, talán menthető a menthetetlen.

Azoktól kérdezem, akik kerek-perec kijelentek, hogy ki kell dobni a p*csába, lehúzni anyagilag a férjet, hogy voltatok-e már hasonló szituban? Mert egy jól működő házasságból könnyű osztani a tanácsot. De mi lenne, ha ha a jól működő házasságotok fölött jelennének meg szélsebesen a viharfelhők? Már repülne is az egyébként addog klassznak hitt férjetek?

Megértelek kérdező, hogy állati nehéz meghozni egy ilyen döntést. Együtt terveztetek valamit, és most neked egyedül kell tovább élni, az amúgy közösre tervezett életet.

2009. ápr. 17. 09:03
 34/46 anonim ***** válasza:
76%
Objektíven nézve te voltál annó a betolakodó és teherbe is estél, előbb mint a másik...ezért téged vett el.Gondolom nem tervezett baba volt, csak becsúszott, ennek ellenére a másikat szereti szerintem.Téged elvett kötelességtudatból...Végig hazugságban éltél.Sajnálom.:(
2009. ápr. 17. 10:04
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg csak az étterem végett nem akar tége elhagyni. gondolom nem akar felezni. én azt javasolnám hogy hagyd ott ezt az embert. nem érdemel meg téged. ne félj az egyedül léttöl. ennél csak jobb lehet
2009. ápr. 17. 13:05
 36/46 A kérdező kommentje:
Á,nem hiszem,hogy az étterem miatt.Ne egy nagy éttermet képzeljetek el,ez egy kis kajálda és nem is a miénk,béreljük. Talán tényleg nem engem szeret. Csak ha most kidobom,akkor tálcán adom át a másik nőnek.És őszíntén szólva nem akarom megszerezni neki ezt a boldogságot. Tanácstalan vagyok!
2009. ápr. 17. 15:14
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Odaadod neki?Ezt nem értem.Az emberek nem tárgyak,akiket oda lehet adni vagy elvenni valakitől.Itt nem is Te és nem is másik nő a hibás,csak annyiban,hogy vakon bíztatok egy gazemberben.Ez is bizonyíték arra,hogy a szerelem vak.A férfi viszont nem szereti egyikőtöket sem ez biztos,egy egoista dög.Ha valakit szeretünk azzal nem teszünk ilyet,azt tiszteljük nem alázzuk meg,de még a gyerekeit sem szeretheti igazán ha ennek a mocskos helyzetnek kitette.Ez a pasi egy aljas gazember,ha eszetek lenne mindketten elhagynátok,és nem egymásra fújnátok.Nektek csak annyi a bűnötök,hogy mindketten szeretitek,de nem vagytok már csitrik,az eszetekkel gondolkozzatok!!!
2009. ápr. 17. 16:12
 38/46 anonim ***** válasza:
88%

Kivulallokent iszonyat nehez barmit is mondani. Sok valaszt kaptal, sokan irtak neked. De a ti eleteteket, a te lelkivilagodat...stb. csak ti tudjatok, mi nem.

Egy kivulallo mindig csak kivulrol nezi a dolgokat, abbol a par sorbol amit leirtal igazan nem lehet okos, jo tanacsot adni.

En ertelek tegedet is. Most ha kidobod a ferjedet, lehet hogy egy szenvedes lesz az eleted a kicsivel anyagilag pl. Ez egy fontos szempont, hiszen levegobol nem lehet megelni, plane nem gyereket nevelni.

Sokan de meg annal is tobben elnek erdekhazassagban, es elhitetik sajat magukkal, a parjukkal, hogy dul a szerelem.

De ez persze hazugsag.

En csak azt kivanom neked, hogy dontsel nagyon jol, ugy, hogy neked is es a kislanyotoknak is jo legyen.

A parod viselkedese minosithetetlen.

Sok erot neked!:)

Amugy ki volt eloszor a parodnak meg, a csaj vagy te?

2009. ápr. 17. 16:24
 39/46 A kérdező kommentje:

Mi elöbb együtt voltunk. Ha ez igaz. Én már nem tudom,hogy mi igaz és mi nem.Valakit láttam,valakivel éltem,valakit szerettem és az a valaki nem az,akinek hittem. Tényleg vak vagyok. Itt mindenki hibás,legjobban persze a férjem. A nő azért,mert tudta hogy a párom nős,én azért,mert valószínűleg hiányzott neki valami belőlem,hisz ha nem így lenne,akkor nem történt volna meg. A férjemet nem kell indokolnom,ugye?

Fogalmam sincs,hogy döntök,de mindenképp megosztom veletek. Rágodom rajta pár hetet. Köszönöm a sok tanácsot nektek!!

2009. ápr. 17. 22:51
 40/46 MARIANN06 ***** válasza:
100%
NEEEM!HÁT HOGY LEHETNE??????????hISZ ŐK EGY BOLDOG CSALÁD "NÉLKÜLED"!!!!!!!!!!!!GONDOLKODJ MÁR!!!!!!!!!
2009. ápr. 23. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!