Meg lehet bocsátani ha kiderűl, hogy a férjünknek 5éve szeretője van és van egy közös 4 éves kislányuk?
Ja, mar ertem. A ferjed egyszerre ket novel volt egyutt, veled es a pultos csajjal. Te terhes lettel, es teged vett el felesegul.
Ez most hogy derult ki amugy?
Ha tisztelne egy szikrányit is akkor sem tette volna.
Nagyon sajnállak a férjed egy undorító aljas önző dög,és a k.rvája is.Hogy tudtak így élni?Hihetetlen.
Nehogy megbocsáss neki,add be a válópert,és forgasd ki mindenéből a r.hadékot.Megérdemli.Remélem a gyerekei majd szemközt köpik ha már értik milyen egy mocsok az apjuk.
Szerintem ez egy nagyon furcsa kapcsolat lehet, olyan se vele, se nelkule, kutya-macska baratsag.
Ilyet normalis emberek nem csinalnak.
De hogy derult ki a dolog?
Így van, nehogy lesüllyedj az ő szintjére- magad miatt sem, és a gyerekek jövőbeni véleménye miatt sem.
Vaknak lenni nem bűn, az dobja rád az első követ, aki még soha életében nem volt vak.
De.
Ha a történteket azzal magyarázod, hogy veled maradt, mert tisztel, akkor gond van az ön- és az emberismereteddel, az értékrendeddel. Nem bántásból írom, van most elég bajod, eszemben sincs rosszat akarni Neked. De a tisztelet nem erről szól, Téged egyáltalán semennyire nem tisztel a férjed-ezt nem árt tisztába tenni magadban.
Sajnálom a dolgot, de tisztább néha összetörni egy tányért, mint elmosogatni... Ha éttermed van, tudod.
Sok szerencsét kívánok!
Én roppant rövid úton kihajítanám. 1 megcsalást se tudnék megbocsájtani, nemhogy 5 évet, + gyerekkel. Basszus hihetetlen. Ne félj, ez a legalja, ennél csak szebb lehet (nem bántás). Ha ott maradsz, folytatódik a sztori. Ha meg be is fejezi, akkor se fogsz soha bízni benne. Lépj! Még lehetsz boldog egy másik férfival. Miért félsz lépni?
Hogy derült ki mindez? Mi volt a reakciód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!