Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani ha kiderűl...

Meg lehet bocsátani ha kiderűl, hogy a férjünknek 5éve szeretője van és van egy közös 4 éves kislányuk?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 19:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, kik pontoztak le, de nem volt igazuk.
2009. ápr. 16. 20:14
 22/46 anonim ***** válasza:
98%

Mindennap az étteremben jópofiztak neked,a hátad mögött kavartak,szó szerint hülyének(bocs) néznek öt éve,és te azon töröd a fejed,hogy negbocsátasz....miért?????

Légy erős!!!!Nehéz lesz,de megéri meglátod.A gyereked,és a te nyugalmad a legfontosabb!!!!!

Ők meg megérdemlik egymást,és vsak annyit lehet nekik kívánni,NE LEGYENEK BOLDOGOK!!!!!

2009. ápr. 16. 20:15
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem bocsájtanék meg neki, 5 évig hazudott, 2 növel volt egyszerre, örülj hogy rájöttél, kutyábol nem lesz szalonna, ne engedj neki, ha ezt ö 5 évig csinálta, te most megbocsájtanál, nem telik bele pár honap, lehet sokat mondtam ujra lenne valaki, aki képes ezt megcsinálni, menjen isten hirével !!!!
2009. ápr. 16. 20:15
 24/46 anonim ***** válasza:
98%

Arra reagálva, hogy forgasd ki mindenből Vs. ne süllyedj le az ő szintjére.

Létezik a nem vagyoni kártérítés fogalma, bár nem tartozik szorosan ide.

A lényeg: senki nem tehet olyat büntetlenül, hogy ellopja a hazugságaival egy másik ember egyetlen, megismételhetetlen életét, éveit. Én úgy gondolom, a pénznek itt súlya akkor lenne, ha a kérdező a férj "kiforgatása" nélkül nem tudna lépni. De NINCS az a bíróság, aki ne neki adna ebben előnyt, igazat.

Viszont. Ha nem vagy a pénzére ráutalva, akkor menj, vissza se nézz! Egyetlen forint sem ér annyit, hogy egy ilyen emberrel kapcsolatban maradj miatta.

A gyerekeid miatt- és magad miatt is mindettől függetlenül meg kell maradni embernek. Legalább Neked...

2009. ápr. 16. 20:20
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Sziaa, én is gyerek vagyok még, nekem anyu volt hasonló helyzetbe, elmondom, hogy én hogy látom.

1.A gyereket ne uszítsd az apjára, a lány ne mondj neki rosszat a férfiakra, tudom hogy mos tnehéz, de nekem azt tanították hogy a férfi megcsal stb, ezért folyton ettől rettegek.(am 16vok) És attól még hogy veled olyan volt amilyen, a gyereket még szeretheti, próbáld meg úgy felfogni, hogy ő csak ennyire képes.

2.Írtad hogy félsz az egyedül léttől. Hidd el nem nehéz, mi is ketten vagyunk anyával, és hidd el ha nem így lettünk volna lelkileg felemésztette volna anyát a helyzet. És igenis tud hogy te egy jó nő vagy, és bárkit megkaphatsz, lehet neked normális, szerető férjed, nem kell ezzel a mocsokkal együtt lenned, aki közbe mással van, és képes karácsonykor kedvesen nézni..mikor nem őszinték az érzelmei. Ne hagyd magad kihasználni.

Gondolj arra hogy itt az új kezdet.

A gyerekeddel megoszhatod a történteket, de csak nagyvonalakba, és ne érzelmekkel, csak finoman mond el neki ahogy jónak látod hogy miért mentek külön. Lehet sokak szerint nem kell elmondani, de hidd el jó tudni a gyereknek, attól még hogy gyerek felfogja, és ha nem tudja az okát, akkor magára veszi(én is sokszor hittem hogy én vagyok a rossz. Azota sokszor érzem azt h sajnálom szüleimet ha vesznek nekem bármit is, mert úgy érzem hogy én nekik szenvedést okozok, pedig tudom hogy nem, csak sokszor előjön ez az érzés.)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe ami fontos, de elgondolkozok még rajta, hátha tudok neked segíteni. Bár tudom hogy nem nagy segítség hisz 16vok..de azért jobb mint a semmi.

2009. ápr. 16. 20:21
 26/46 anonim ***** válasza:
83%
előzö, bocsi most olvastam hogy kislány, tényleg ne általánosítsd előtte a férfiakt, mer mert utána nehéz lesz neki.
2009. ápr. 16. 20:21
 27/46 anonim ***** válasza:
98%
Kedves 16 éves! Büszke lehetsz a felnőtteket megszégyenítő gondolataidra! Bölcs vagy már most. Gratulálok.:)
2009. ápr. 16. 20:33
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm neked:) Jól esik hogy ezt írtad:) Nagyon köszi.
2009. ápr. 16. 20:51
 29/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok reagálást amit írtatok.

Hogy derült ki?Egyszerűen.A nő barátnője megállított az utcán és elmondott mindent.Nem indokolta,hogy miért teszi,de igazából nem is érdekelt,mert fájt hallgatnom.Még képet is mutatott róluk.Aztán beszéltem a férjemmel,aki nem tagadott,de hatalmas bűnbánatot mutatott és esküdözött,hogy vége lesz.

Amúgy nem vagyok pénzes,a szüleim jól élnek,de ők sem olyan hű,de gazdagok.Mi albérletben lakunk.Nincsenek anyagi gondjaink,de nem is dúskálunk.Szóval az kizárva,hogy a pénzem miatt van velem.Talán a gyerek miatt? De attól a nőtől is van egy neki.AKIT A NEVÉRE IS VETT!!! Elképesztő!! Szerintetek miért ragaszkodik hozzám? Ha már borult a bili,akkor miért nem lép?

2009. ápr. 16. 21:43
 30/46 anonim ***** válasza:
95%

ismét a 16os..

Hogy miért van veled? Talán azért mert olyasmit adsz neki amit a másik nem, a másikkal meg azért mert ott is megkap valamit. Állítólag a férfiak képesek arra, hogy az érzelmeiket elkülönítsék, tehát hogy párhuzamosan kapcsolatba legyenek több nővel. De az biztos hogy gerinctelen. Az meg hogy a gyerek miatt..ha annyira fontosnak tartaná hogy mit él miatta át a kislányod akkor nem lenne neki 5éve nője, sőt nem lenne a másik nőtől is gyereke.

2009. ápr. 16. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!