Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani ha kiderűl...

Meg lehet bocsátani ha kiderűl, hogy a férjünknek 5éve szeretője van és van egy közös 4 éves kislányuk?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 19:20
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%

Mi tortent, ma milyen furcsa kerdesek vannak itt! Mindenki megorult?

Nem, nem lehet megbocsatani, ez nem is lehet kerdes.

A kerdes az, hogy a feleseg ennyire vaksi? Nem latja, hogy a ferje mit muvelt 5 even keresztul?

2009. ápr. 16. 19:21
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék megbocsájtani,főleg hogy 5 éven keresztül hazudott neked!! te jó ég! Semmit nem vettél észre? Hisz a férjed kettős életet élt.
2009. ápr. 16. 19:25
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

Őrület a köbön!Mit lehet csinálni?Kidobni a p***ba!

Az én élettársamról is kiderült hogy nője van,és csodálkozik hogy nem alszok vele egy ágyban míg szét nem költözünk.

2009. ápr. 16. 19:26
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
ferfi vagyok... semmikeppen nem megbocsajthato... szerintem...
2009. ápr. 16. 19:27
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Nektek is van amugy gyereketek, vagy csak a szeretonel szuletett egy baba?
2009. ápr. 16. 19:28
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Pakold össze a cuccait és küldd el Isten hírével! Belőle már nem lesz hűséges társ akár férj, akár csak szerető. Nincs számára mentő körülmény, nincs bocsánat!
2009. ápr. 16. 19:32
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
azt nem értem, ha a nő 5éve a szeretője és közös gyerekük van, akkor miért veled van? Miért nem hagyott már el rég, és él a családjával????
2009. ápr. 16. 19:37
 8/46 A kérdező kommentje:

Nálunk is van egy 5 éves kislány.Sajnos nem vettem észre,tudom vak vagyok,vagy túlságosan bíztam benne. Van nekünk egy éttermünk és a csaj ott dolgozott pultosként,de aztán terhes lett.Ki gondolta volna,hogy a férjemtől. A férjem most esküdözik,hogy befejezi,de én félek,hogy nem.De egyedűl maradni is félek.Nem tudom mit tegyek.

Biztos szereti azt a ku..át,ugye? Különben miért lenne vele már ennyi ideje? Mikor mi összeházasodtunk,ők már együtt voltak.

2009. ápr. 16. 19:37
 9/46 A kérdező kommentje:
Na,én is pont ezt kérdezem. Miért nem hagyott el?? Tiszteletből? Mert ha szeretne ugye,akkor nem tenné ezt.
2009. ápr. 16. 19:39
 10/46 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda? Amikor ti osszehazasodtatok, akkor mar megvolt neki a no????

Azt hittem ilyen csak a filmekben van.

De miert van veled a ferjed, miert nem a szeretot vette el felesegul? Te penzes, jomodu csaladbol szarmazol? Ez nem semmi.

2009. ápr. 16. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!