Meg lehet bocsátani ha kiderűl, hogy a férjünknek 5éve szeretője van és van egy közös 4 éves kislányuk?
Mi tortent, ma milyen furcsa kerdesek vannak itt! Mindenki megorult?
Nem, nem lehet megbocsatani, ez nem is lehet kerdes.
A kerdes az, hogy a feleseg ennyire vaksi? Nem latja, hogy a ferje mit muvelt 5 even keresztul?
Őrület a köbön!Mit lehet csinálni?Kidobni a p***ba!
Az én élettársamról is kiderült hogy nője van,és csodálkozik hogy nem alszok vele egy ágyban míg szét nem költözünk.
Nálunk is van egy 5 éves kislány.Sajnos nem vettem észre,tudom vak vagyok,vagy túlságosan bíztam benne. Van nekünk egy éttermünk és a csaj ott dolgozott pultosként,de aztán terhes lett.Ki gondolta volna,hogy a férjemtől. A férjem most esküdözik,hogy befejezi,de én félek,hogy nem.De egyedűl maradni is félek.Nem tudom mit tegyek.
Biztos szereti azt a ku..át,ugye? Különben miért lenne vele már ennyi ideje? Mikor mi összeházasodtunk,ők már együtt voltak.
Micsoda? Amikor ti osszehazasodtatok, akkor mar megvolt neki a no????
Azt hittem ilyen csak a filmekben van.
De miert van veled a ferjed, miert nem a szeretot vette el felesegul? Te penzes, jomodu csaladbol szarmazol? Ez nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!