Családtagok, közeli rokonok legjobb beszólásai?
2-3 éves lehettem.Apával mentünk piacra.
Én:Apuuu,vegyél olyanot.
Apu:Mit csillagom?
Én:Olyanot!
Apu:De mi az?
Én:Na jó akkor vegyél tóvizet!
Később derült ki,hogy az olyanot az a dinnye volt,a tóvíz pedig szódavíz.
Jaaj,annyit derültem ezeken a válaszokon.Mégmégmég!!: D
Mikor kb 3 éves lehettem, elkísértem anyut a postára. A sorban mögöttünk állt egy festő-mázoló srác, munkából jöhetett, mert az a fehér kantáros naci volt rajta, persze csupa festékesen.
Anyum elmesélte, hogy egy darabig csak néztem, néztem tátott szájjal, aztán odaléptem hozzá:
-"Bácsi, neked nem tanította meg az anyukád, hogyha elmész otthonról akkor mindig tiszta ruhát kell felvenni?"
Képzelhetitek, anyum ezerrel elpirult :)
Aki szereti a gyerekek kedves aranyköpéseit, annak javaslom ezt a könyvet, azt hiszem, már újabb kiadása nincsen:
Iszlai Zoltán : Csirip jelenti
Én meséltem, hogy az unokahúgom elmesélte, hogy született:))
Amikor ovis lettem, elmeséltem az óvó néniknek, hogy apa üvegből issza a pálinkát(és közben mutattam, hogy hogy csinálja:D)(soha nem ivott és nem is szereti a pálinkát:D)
Meg az unokahúgomnak volt még egy jó sztorija:D
1-2 hete járt oviba és a sógornőm a varrodában dolgozott(nevezzük a sógornőmet Nagy Marinak:D). Az unokahúgom odaült a kerítéshez az oviban és mindenkitől aki arra ment az utcán megkérdezte : "Nem ismered a Nagy Marit?? Ő az anyukám, ha látod, mond meg neki, hogy siessen értem"
:D:D
Ha jut eszembe még sztori, írok:)
Írtam már két sztorit, most eszembe jutott még egy.
Egyik este a Trója c. filmet néztük a nappaliban, 3,5 éves unokahúgom is ott volt. Pár percre kimentem, és mikor visszaértem éppen Brad Pitt volt a képernyőn, amint csata után kicsit véresen, koszosan törölgeti magát. Az unokahúgom ezt mondta ekkor: "Ez a bácsi nagyon le van harcolva." :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!