Családtagok, közeli rokonok legjobb beszólásai?
nyaralni voltunk és kimentünk sétálni este a városba sétálunk egyik oldalon a járdán tesom mondja hogy: menjünk már át a másik oldalra megakarom nézni azt a cipő boltot - jo átmegyünk mire anya: jéé itt egy cipőbolt
egy másik alkalommal mikor igy együtt volt a család anya belelépett egy kutyaszarba utána lementünk a strandra /tengerparti nyaraláson/ járkálnak ott a délafrikai árusok ott ordit az egyik és magyarul az volt kivehető hogy "maga lépett kutyaszarba?"
egyszer kiküldtek megkeresni apát jött velem a keresztlányom és akkor igy a konyhába bekiáltottam hogy apa itt vagy?! erre keresztlányom is apa!!
Bátyámék Angliába élnek, és mikor még 2 éves volt a lányuk, sose tudta eldönteni, hogy magyart vagy angolt használjon, így keletkeztek ilyen mondatok, mint ez:
- Bouncing on the csúszda, és broke that...
2 éves lányom mondta nekem: Anya te vagy a legjobb barátom!
Én majdnem sírva fakadtam. :)
Keresztfiam kb. 3-4 éves lehetett. Gyakran a nagymamája vigyázott rá, és mikor megkérte, hogy olvassanak mesét, akkor a nagyi mindig mondta, hogy várj, hoznom kell a szemüvegemet.
Ebből a keresztfiam azt a következtetést vonta le, hogy ő azért nem tud olvasni, mert nincs szemüvege:-)
Ezt a neten olvastam még régen, de mély nyomot hagyott bennem.
Az 5 éves fiú azt mondja a 3 éves öccsének:
- Te, figyelj csak, káromkodjunk.
- Az mit jelent?
- Lemegyünk anyuhoz, én azt mondom "a büdös francba" te meg azt, hogy "b@zd meg". Jó?
- jó!
Lemennek az emeletről, anyuka épp a reggelit készíti.
5 éves fiú mondja anyukának:
- A büdös fr@ncba én müzlit kérek!!!
Micsodaaaa???? Kiált fel az anya.... elkapja a gyereket, vonszolja fel a lépcsőn, közben kettőt ráver a seggére is, rázárja a szobaajtót és közli, hogy büntetés van egész délelőtt.
Dolga végeztével visszamegy a konyhába, majd megkérdezi a 3 évest:
-És te kicsim, mit kérsz reggelire?
- B@zdmeg, müzlit biztos nem!
:D :D
beszélgetések tesok közt itthon
öcsém /7éves/
tesóm mondja hogy kiviszi a kutyát:
én: jó de vigyázzál lüszire
tesóm: oké úgy figyelek rá mint a szemem csücskére
van meleg víz? Én: Van! De hideg! :D
mama: Ezt a neopatrikon láttad?
mama: nem nyitjátok ki az ablakot mögöttetek hogy hüvösebb legyen?
mi: nem! ugy csak a meleg jönne be!
mama: lehet hogy bejönnek /a legyek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!