Mit tennetek? A szomszedban lakik egy jo kepü kedves hapsi, felesege es gyermeke van (nekem is)
20:09 - Nem vagyok háziasszony, még csak férjnél se, sőt, még a 3 X-nél se tartok, de olvastad alaposan a kérdezőt? MOST KÖLTÖZÖTT ODA a családjával annak a másik családnak a közelébe. NEM ISMERI őket régóta, szóval amit a pasin lát, lehet, hogy egyszerű kedvesség az új lakókkal szemben, és nincs mögötte semmi... A kedves kérdező pedig már bele akar gázolni a dologba, csak mert az ő házassága viszont nem jó, és egyből kapott az alkalmon, hogy a közelében van egy jó pasi. Én is ismerek a korosztályomból kedves és jó pasit, családapát, aki jófej velem, elpoénkodunk, mégse mászok rá, olyannál meg pláne nem jut eszembe ilyen, akit alig ismerek.
Persze, ha ismernék egymást, és amúgy se lenne jó a házassága egyiknek se, az más tészta, de itt nem erről van szó a kérdező leírásai alapján.
19:41-es: nem neked szántam, utánad van még egy komment, csak azt gondolom neked nem mutatja, mivel gondolom nincs kipipálva a kérdés alatt rubrika.
Az utánad következő válasz 0%-ra lett értékelve, vajon miért.
Mi lenne ha inkabb azon gondolkoznal:hogyan hozhatod rendbe a hazassagodat a gyermekeid erdekeben?
Vagy ha a ferjedet probalnad meg elcsabitani,mert lehet h tobbet ernel vele mint a szomszeddal.
De az ilyen ribiknek a gondolkodasa mint amilyen te vagy,nem jut el idaig.
Komolyan felhaborito,remelem h jol megszivod a kis probalgatasaid kozepette.....
Undorito vagy!
19:41-es jelold be a haszontalannak velt valaszokat is, es akkor kijon az utanad irodott valasz is. Akkor erteni fogsz mar mindent!
Amugy kerdezo mi ujsag, miert nem irsz?
Mindegy mi van, ha sirsz, ha nevetsz, ha dolgozatot irsz, ha mar enyelegsz a szomszed urral, akkor is irjal, es legalabb koszond meg a sok hasznos valaszt!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!