Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek? A szomszedban...

Mit tennetek? A szomszedban lakik egy jo kepü kedves hapsi, felesege es gyermeke van (nekem is)

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
100%

Na pont a tefajtád akaszkodott a volt férjemre,csak sajnos ő kapható volt...Meg az élettársam is....Remélem ez a pasi szereti és tiszteli a feleségét.És még csodálkozol,hogy a feleség távolságtartó?!?

U N D O R Í T Ó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. ápr. 16. 18:42
 32/89 anonim ***** válasza:
100%
Undorító ribanc vagy.Ennyi.
2009. ápr. 16. 18:43
 33/89 anonim ***** válasza:
88%
Eleg dobbento a kerdes...es miutan engem csaltak mar meg csak gyerek nem volt meg szerencsere, ezert csak azt tudom mondani, hogy ha velem ez elofordulna, olyan pokolla tennem az eleted, hogy soha tobbet nem akarnad mas pasijat de lehet meg szocializalodni sem probalnal legyen az gruppen vagy gyerekparty.
2009. ápr. 16. 18:47
 34/89 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamuból írtad, akkor valami nem stimmel nálad. De ha abból, akkor sem.
2009. ápr. 16. 19:14
 35/89 anonim ***** válasza:
100%
Miért tűntél el, kérdező? Érdekelne, hogy mit szólsz a válaszokhoz!!!
2009. ápr. 16. 19:24
 36/89 anonim ***** válasza:
94%
Idióta ribanc!
2009. ápr. 16. 19:32
 37/89 anonim ***** válasza:
100%

én 14 éves vagyok....na most ha belegondolok, h a szomszéd 'néni' elkezdené az apumat az ujjaköré csavarni, egyszerűen beleőrülnék. Nem tudnám elviselni, hogy az anyukámat, és persze engemet is megcsalna....

te undorító lény! nem gondolsz a gyerekekre is?

fúj....

de szerintem van abban valami, hogy csak direkt irta ki a kérdést, igy legalább a 'hét kérdése' kategóriába lesz, és legalább magáravonja az emberek figyelmét.

2009. ápr. 16. 19:41
 38/89 anonim ***** válasza:
21%
Emberek, álljatok már le! Csupa frusztrált háziasszony olvasta ezt a kérdést, akiket megcsaltak a férjeik? Ne ontsátok már az átkot erre a szerencsétlen kérdezőre. Igenis van olyan, hogy két házasságban élő(akár gyerekkel is) ember megkívánja egymást. Igenis van ilyen. Ne adj Isten olyan is, hogy szerelembe esnek, és elválnak. A család biztonsága, szépsége egy dolog, a szenvedély és a szerelem egy másik dolog. (Persze, ha együtt a kettő, akkor jó, de akkor nem is csalják meg egymást.) Ti, kedves válaszolók hazudtok és/vagy és magatokkal sem vagytok őszinték. Amúgy dugásról volt szó, és nem egy család tűzzel-vassal-arzénnal való kiirtásáról. Kedves kérdező: szerintem ne járj a pasi nyakára, mert ez tényleg megalázza a nőiségedet. Vagy kialakul valami köztetek vagy nem, de annál rémesebb nincs, ha a pasi és a felesége kiröhögnek, hogy hajtasz a papára. Szedd össze magad, és bízd a sorsra! Na lehet engem is máglyára küldeni, kedves háziasszonyok! :)))
2009. ápr. 16. 20:09
 39/89 anonim ***** válasza:
85%
Kedves utolsó válaszoló, szerintem nem ezt mondanád, ha te lennél az illető élettársa. Bár lehet, hogy te nem neheztelsz azért, ha a másik néha-néha félrek*r, de akik normális párkapcsolatban élnek, azoknak ez okozhat némi gondot. A gyerekekről nem is beszélve. A másik meg, hogy itt nem szerelemről van szó, csak "szimpátiáról", hogy a kérdező szavaival éljek. A férfi érzéseiről pedig semmit nem tudunk.
2009. ápr. 16. 20:15
 40/89 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális, gondolj a nönek a helyébe, nem vagy te más mint egy jo nagy k@va , amugy gázos nekem hogy ez kamu kérdés , de ha még sem akkor meg van a véleményem rolad, ne legyél a szomszédom sohasem, igen porul járnál !!!!
2009. ápr. 16. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!