Mit tegyek most vele?
Van egy testvérem akinek esze ágában nincs melózni.Tanulmányait már rég befejezte lenne is lehetősége ,de neki aztán nem jó semmi munka se,nem is keres munkát!
Nah ráadásban itthon se csinál ég egy adta világon semmit se csak akkor takarít ha jön hozzá valaki.Van most egy új barátja is aki egy szerencsétlen csődtömeg és írányítani akarja.Találtam egy levelezést is a gépemen,amiben sok cifra dolog van.De ha meg szólok másnak a rokonságból Én vagyok a szemét miért olvastam el ill milyért akarok beleszólni!Csak itt az a a gond,hogy a levélben foglalt dolgok nem csak a testvéremre vonatkoznak,hanem a csávó megváltoztatná(fellengzős barom)az egész lakásunkat ,mert neki nem tetszik és jajj tehetős vagyok ugyis megtehetem dolog van a háttérben. Illetőleg csábítja el tesvérem különköltözésben egyes részeknél,míg testvérem úgy,hogy télen még fát se rakna a kazánba ha nem fázna a p*csája nem csinál semmit de ideköltöztetné ezt is,hogy itt élősködjenek,amikor így is olyan szűkösen vagyunk anyagilag hogy az valami eszméletlen.Én és férjem fizetése
most fuss neki újra és írd le még egyszer!
a tesód nálad és a férjednél lakik?
a pasi egyszer csődtömeg, akit a tesód akar irányítani, egyszer meg fellengzős barom, aki a tesódat akarja irányítani és a lakásotokat átalakítani?
a rokonságnak mi köze hozzá, hogy a tesód kivel kefél és hogy az új pasija lakberendező akar lenni a lakásotokban?
Üljetek le és beszéljétek meg,hogy ez így nem mehet tovább.
Ha továbbra se akar elmenni dolgozni,akkor fel is út,le is út.Ti nem vagytok kötelesek őt eltartani....
A ház nem a mienk hanem rokoné,akik itt laknak csak külön szinten mert több emeletes a lakás.Szerencsétlen csődtömeg ,mert max az öklét tudja fitoktatni testvéremmel szemben,de állítólagosan nagy vagyona van és mindent megtehet.Rokonságnak netán annyi,hogy baccik elmenni dolgozni és ne itt k*féltesse a p*csáját míg egy fűszálat nem rak arrébb,a lakásban meg egy vadidegen senki ne redezkedjen mert neki ne tetszik a hang szigeteletlen kartonfal.Mint írtam egy fillér bevétel nem jön tőle és még azt várná el,hogy ez is indecuccoljon,és éljen mint marci hevesen.Már volt itt huzamosabb idejig a csávója és akkor is közöltem,hogy nemvagyunk népjólétiek,mi is pénzből élünk.
Bocs hogy zavaros de idegbeteg leszek már a végére...
Mi lenne ha beszélnél a rokonoddal,aki pénzeli a tesódat,hogy most már ne tartsa el,hanem küldje el a tesódat dolgozni?
Valahogy rá kell venni,hogy melózzon már,hisz felnőtt nő!
Amíg együtt laktok,és valaki nem költözik el,addig más megoldás nem jut eszembe nekem sem:(
Köszi utolsó a választ,de ez a rokon egy segg!Nem érti meg,hogyha ő nem lesz akkor ez éhen is dögölhet mert nem fogja tudni magát eltartani.Ha Én valamiért megdolgoztam még régen diákként akkor ő azt simán megkapta tőle vagy mástól mert olyan hülyén jön ki,hogy ő is szeretne....
Rohadt sokáig tudnám ezt mesélni.
De azon vagyunk ,hogy még egy albérlet is olcsóbb minthogy itt van minden szar fizetni való.Ha meg mondjuk akkor ők vannak megsértődve,hogy akkor ide többet nem jöhetünk.
Hát igen :( Akkor valahogy ha lesz később lehetőséged a férjeddel elköltözni ,akkor menj mindenképp,és hagyd ott a tesód! Addig valahogy tarts ki! Ne add fel.
Sajnos addig nem lehet mit nagyon csinálni.
Hány éves a tesód egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!