Mennyire toleráljátok, ha a férjetek iszik?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki nem szól érte,ha berúg? Mi az a gyakoriság,meg az alkoholizálás foka, amikor már azt mondjátok, állj, elég,ha nem változtatsz, elválok?2009. ápr. 16. 15:11
11/21 anonim válasza:
tudom hogy most le leszek pontozva... de ti nok nezzetek mar magatokba is neha... lehet hogy pont miattatok iszik a csavo! nem veszekedni kell hanem kiiktatni a hiba forrasat.... leulni vele beszelni... lehet hogy ti magatok vagytok a hiba....
12/21 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval!Ha jól szétcsapta az agyamat nem szóltam,elmentem itthonról,ittam ut persze méginkább szemét lettem.De azt sosem mondták,hogy bocs nem volt igazam.
13/21 anonim válasza:
Fiuk olvastatok minden velemenyt? En voltam az egyszem aki nem altalanositott. De mivel no vagyok es nem leszbikus ezert pasirol irtam...azonban a csaladunkban a nagybatyam neje ivott a hazat elitta a a fejuk felol....nagybatyam el volt veszve es idovel o is inni kezdett mert nem volt eleg eros, hogy lepjen...
Szerintem hulyeseg a masikra fogni az italozast. Ha valami nem megy, akkor pattanni kell, mert csak rosszabb lesz kesobb. En is turtem egy evig aztan kiadtam az utjat aztan rinyalt, hogy vegyem vissza. Nem tettem es most boldog alkoholmentes eletet elek....es eltelt par ev...
14/21 anonim válasza:
az utolsonak uzenem hogy en sem alltalanositottam! en is azt mondtam hogy lehet!!! es igazad van abban hogy nem jo ha valaki iszik de nem az a megoldas ha veszekszel vele hanem a kulturalt problema megoldas es persze nem akkor mikor ittas hanem akkor amikor jozan... semmire nem vezet az ital de valjuk be ebbe a rohano vilagba neha jo kicsit kikapcsolni es beb.szni mint allat! masnap jo beteg vagy de megis erdemled... de szerintem kell... nem iszok mindennap de ha iszok bebaszok de nem kergetek senkit kessel nem baszogatok senkit hanem lefekszek es alszok... annyit tegyunk hozza ha olyankor veszekedne velem a parom akkor annak semmi ertelme nem lenne holnapra ugyis elfelejtenem! na megyek iszok 1 sort :)))
15/21 anonim válasza:
Ismerek valakit baráti körből, aki nagyon nehezen tudja tartani a határt alkoholból. 30 múlt, közeledik a 40-hez, egyedül él, dolgozik, van hobbija is, de az italt is szereti. Nyáron baráti körrel voltunk pár esküvőn, ez, akiről írtam, az egyik lagzin nagyon berúgott, nem igazán találta a székeket... a következő baráti köri pár már célzottan odafigyelt arra, hogy ne legyen annyi alkohol a lagzijukon, aminek ilyen eredménye lesz. Így is kínos volt, még ha meg is mosolyogtuk szegényt.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mindenkinek.Örülök ,hogy fiúk is válaszoltak:) Tőlük kérdezném: miért van az, hogy ha ivott ,letagadja, ennyire hülyének néz? Vagy azt hiszi az ittas ember, hogy nem látszik rajta? Én már a szeme állásából megállapítom, hogy ivott, pláne, ha a nyelve is akadozik...
2009. ápr. 16. 17:41
17/21 A kérdező kommentje:
Szerencsés az, akinek nem szereti a piát a párja...
2009. ápr. 16. 17:44
18/21 anonim válasza:
Én nem szoktam letagadni,minek?De nem látok benne semmi rosszat ha néha megiszok a haverjaimmal pár sört.
19/21 anonim válasza:
az utolso kerdesedre a valasz... nem akar veszekedest... nem erzi magat annyira ittasnak... vagy nagy szinesznek tartja magat es gondolja tud jatszani jozan embert.... nem hiszem hogy hulyenek nezne... en se azert szoktam mondani hogy "babam csak egy sort ittam..." hanem mert nem akarok veszekedni! irtam ehez egy parat.... 29/F
20/21 anonim válasza:
ui; titkon ugyis tudja hogy a szeme elarulja.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!