Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire toleráljátok, ha a...

Mennyire toleráljátok, ha a férjetek iszik?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki nem szól érte,ha berúg? Mi az a gyakoriság,meg az alkoholizálás foka, amikor már azt mondjátok, állj, elég,ha nem változtatsz, elválok?
2009. ápr. 16. 15:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Akármennyit iszik is, ha keveset is, az a pont, ahol látom, már nem ő diktál, hanem a szesz. Ennek az állapotnak a közelébe sem szabad jutnia. Azaz ha iszik és tud megááljt parancsolni magának időben, akkor nincs baj, bár a magam részéről sosem értettem, miért kell elnyomni az élet jó-rossz ingereit alkoholtompikasággal...

(Nem, nem vagyok absztinens)

2009. ápr. 16. 15:18
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Megint én: és ha a szesz fontosabb, mint a szerettei. Végül is, nehogy már neked kelljen szólnod, hogy büdös piaszaggal ne feküdj mellém...
2009. ápr. 16. 15:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ev volt a tures...megszabadultam, nem vettem vissza es most bolog vagyok (tobb mint 4 eve) egy fantasztikus pasi oldalan, akit egyetlen egyszer lattam becsiccsentve. - nem tantorogva es agressziv parasztmodjara viselkedve.

Ex igazan undorito volt egy ido utan.

Kedves fiuk es lanyok! Legyetek jok magatokhoz es ne hagyjatok, hogy egy alkoholfuggo onzo ember tonkrevagja az eleteteket.

Engem reszegen tobbszor megfenyegetett, majdnem megvert, kente a taknyat a falra es hasonlok...ki akar igy elni????!!!! Normalis ember, nem.

2009. ápr. 16. 15:21
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Én speciel, utálom ha iszik. Az első pár pohárnál olyan mézes mázasak, aztán meg átváltanak uralkodó fajjá. undorító. És nem beszélve arról a bűzről ami a száján kijön, és az egész lakást szellőztetni kell, hogy el ne ájuljak. Szerencsére a férjem egyáltalán nem iszik mióta megszületett a kisfiunk(9 hónapja), előtte is csak bulikon szokott.
2009. ápr. 16. 15:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok megint: Az előző férjem az nekem is undorító volt. Ivott ha kellett ha nem. Egyszer úgy belém rúgott acélbetétes bakanccsal, hogy 5 év távlatából is ott a nyoma. Az volt az a pont amikor kirúgtam. Ne hagyd, hogy nálatok is odáig fajuljon!
2009. ápr. 16. 15:25
 6/21 anonim ***** válasza:
91%

Nekem at hiszem nagyon szerencsém van, mert a férjem rosszul van az alkoholtól. Ha buliba megyünk, rövidet iszik néha, cherry vagy hasonlók. Jobb kedvű tőle, az észrevehető, de nem zavaró. A bor, fröccs, sör meg ezek kikészítik a gyomrát, azokat teljesen kerüli.

Amennyi rövidet elfogyaszt, engem nem zavar. Valőszínűleg nehezen tolrálnám, ha berúgna, hiszen nem ehhez vagyok szokva tőle, nem így ismerem.

2009. ápr. 16. 15:28
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én semennyire nem tolerálom. Hál istennek egy évben egyszer iszik egy üveg sört, aztán kb. ennyi. Egy alkoholista anya mellett nőttem fel, úgyhogy eléggé elfogult vagyok a témában.
2009. ápr. 16. 15:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem szinte minden nap iszik froccsot, neha sorozik a szomszeddal. Soha nem kerul a berugasnak meg csak a kozelebe sem, szoval en toleralom, nem zavar.
2009. ápr. 16. 15:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Néha vasárnap ketten megiszunk egy üveg sört, ha nem felejtünk el venni vásárláskor. Az egyetlen dolog, amit semmilyen formában nem tolerálnék az a rendszeres alkoholfogyasztás, ivás, részegeskedés, mindegy minek nevezzük. Még a gondolatától is írtózok. (Az apám alkoholista volt élete utolsó éveiben, megfogadtam, soha semmilyen körülmények között nem fogom mégegyszer elviselni az akkor átélt dolgokat.)
2009. ápr. 16. 15:41
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem megiszik kb 2-3sört, hetente kb 3szor. Ha egész nap otthon van, akkor többet, néha látszik rajta, hogy van benne. Olyankor zavar, bár nem agresszív, kenyérre lehetne kenni, de akkor is utálom amikor pia szaga van. Szoktam is neki mondani, olyan szaga van mint egy alkesznak.
2009. ápr. 16. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!