Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mondjátok meg jól tettem?...

Most mondjátok meg jól tettem? (Bővebb lent)

Figyelt kérdés

Na arról van szó hogy a feleségem anyja kb 3 éve meghalt.

Feleségem öccse az apjával él, de azóta hozzánk jár ha kell napi4-5-ször átjön itt eszik iszik fürdik és még tőlünk dohányzik mert cigit egyáltalán nem vesz magának még mondtam is neki vegyen magának ő mondta minek hisz van nekünk.Az apjának haza nem ad pénzt, de nekűnk se 1 fillért még nem rakott le. Elkölti a kocsijára amit 120X évente elront mert azt hiszi ő Shumacher és allandóan szerelőnél van a kocsija, és fizeti a kocsirészletet,amit könnyű fizetnie mert más tartja el.Na ez megy kb 3 éve nálunk.Na itt betelt a pohár nálam, ma megmondtam a magamét a feleségemnek hogy ez így nem mehet tovább én nem fogom eltartani az öccsét nekünk van 3 gyerekünk akit el kell hogy tartsak nem még őt. ja és sokszor történt az hogy átjött és megette az utolsó kaját amit mi a gyerekeknek hagytunk aznapra, a gyerekek meg kénytelenek voltak vajas vagy lekváros kenyeret enni ha volt,ha meg nem volt nem ettek a gyerekek.Mondtam itt befejeztük ez így nem mehet tovább szóljon az öccsének mert ha nem én szolok,én dolgozok és nem az öccse miatt hanem a gyerekekért erre ő fölkapta a vizet hogy ő igenis eltartja mert az öccse Nem tetszett neki hogy megmondtam a magamét.Most elhagyott elment az apjához a gyerekekkel.Nem tudom hogy lesz tovább.Gondolom sokan már nem bírtak volna ki ennyi ideig amennyit én tűrni.Mondjátok meg ti mit csináltatok volna az én helyemben?

2011. aug. 22. 23:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: igazad van ahogy én ismerem az apját ő képes erre.
2011. aug. 23. 14:42
 22/30 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta veletek?
2011. aug. 26. 00:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged elég furán viselkedik, ha számára a gyermekei és te kevésbé vagytok fontosak, mint egy naplopó felnőtt férfi... Én igazat adok neked. Most még várj, meg fogja látni, h igazad volt
2011. aug. 26. 11:21
 24/30 A kérdező kommentje:
kedves válaszadók én a feleség vagyok! ti nem tudjátok hogy az én drága férjem világ életébe utálta az öcsémet.! ( ok nélkül) neki is van egy bátya akivel én nagyon kedves vagyok minden tiszteletem az övé...egy remek embernek tartottam eddig de most hogy az én férjem meg szabta azt a feltételt h az öcsém nem jöhet hozzám úgy én sem vagyok hajlandó el tűrni az ő tesóját ! talán nem tudtok velem egyet érteni de úgy tudom h nem lettem szegényebb attól hogy az öcsém itt evet !!! a Nővéremnél is úgyan úgy evett és az ő férje nem problémázott ezért! És még azt is tudni kell a férjemről hogy feltételeket szabott ki hogy ki jöhet ide és ki nem nem beszélgethetek senkivel se idős asszonyokkal se a rokonaimmal...csak az ő rokonaival/családjával lehetek jóba !!! nem tudom ti ezt hogy bírnátok? még annyit h a gyerekek miatt tűrők ennyit! És ezt nem fogom elfelejteni a férjemnek...nagyot csalódtam benne! Remélem eszébe fog jutni ez az egész sztori ha majd az ő anyukája fog meghalni!
2011. aug. 29. 10:58
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már lassan nem is tusom követni.

De a legegyszerűbb az lenne, hogyha megszabnátok, hogy kedden és pénteken jöhet bárki (mármint tesó szülő stb.) a többi nap meg együtt a kis család és hiába csenget nem engedetitek be.

2012. ápr. 16. 19:40
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Semmit. Válj el tőle, a bíróságon harcolj a gyerekeidért. Aztán tartsa el magát az asszony meg a tesót is.

A kedves anyós él-e még? Azt azér tjó ztudnod, hogy igen valószínű, hogy ő van a háttérben: egyrészt, hogy nem engedi leválni magáról a 22 éves felnőtt fiát, és nem engedi önálló felénőtt, keresőképes emberré lenni, másrészt a lányát uszítja, hogy "testvéri szeretet" címén muszáj eltartani a testót (nem, nem muszáj ám!), mert mert valójában az a célja, hogy leszaggasson téged a feleségedről és visszakapja a lányát.

Ha a lánya ezt akarja, akkor nem felnőtt, anyuka kislánya maradt, akkor el kell hagyni. Ne vegyél a nyakadba plusz terhet! Csak a gyerekeidért harcolj (ha akarsz).

2012. ápr. 16. 20:03
 27/30 anonim ***** válasza:

A feleséged és a nagypapa el fogják tudni tartani a 3 pici gyereket, meg a testvért???? :O

Az nagyon durva, hogy te dolgozol, a feleséged csak gyest kap, ott a 3 gyerek, és emellett még TE tartsd el a testvérét!!!!!!

Ráadásul úgy, hogy szegény gyerekek néha-néha éheznek..

Ezt egy édesanya nem hagyhatja szó nélkül szerintem.

Nem vagyok anya, de ha valaki a gyerekem szájából lopná ki az ételt, ott baromi nagy cirkuszt csinálnék!

28/n

2012. ápr. 17. 12:41
 28/30 Nanamia ***** válasza:
"átjött és megette az utolsó kaját amit mi a gyerekeknek hagytunk aznapra" - Nekem ezen szökött fel a szemöldököm...ha feleséged olvassa a válaszokat, akkor tőle kérdezném: milyen anya vagy? Előrébb való az öcséd ilyen szempontból? Az első alkalomnál tekertem volna ki a nyakát...mi az, hogy a gyerekek elől eleszi? Úgy gondolom ezt normálisan is lehet neki mondani, 22 évesen meg kéne értenie...Ez nem azt jelenti, hogy nem mehet oda és nem kérhet segítséget, hiszen a családja vagytok...de azért nem ártana tisztába tenni a határokat a kihasználás terén...
2012. ápr. 17. 14:35
 29/30 anonim ***** válasza:
az utolsó kommentet olvassátok el... nem biztos, hogy minden úgy van ahogy a férj állítja.
2012. ápr. 17. 15:02
 30/30 anonim ***** válasza:

rendben,jól tetted.

én sem szórnám pénzt másra!

nagyon is helyén van, hogy a feleséged elment, hidd el, amikor megszorul, majd jön vissza!

másik megoldás: a feleségeddel kell az öccse kiadásait fedeztetni!!

2012. ápr. 17. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!