Most mondjátok meg jól tettem? (Bővebb lent)
Na arról van szó hogy a feleségem anyja kb 3 éve meghalt.
Feleségem öccse az apjával él, de azóta hozzánk jár ha kell napi4-5-ször átjön itt eszik iszik fürdik és még tőlünk dohányzik mert cigit egyáltalán nem vesz magának még mondtam is neki vegyen magának ő mondta minek hisz van nekünk.Az apjának haza nem ad pénzt, de nekűnk se 1 fillért még nem rakott le. Elkölti a kocsijára amit 120X évente elront mert azt hiszi ő Shumacher és allandóan szerelőnél van a kocsija, és fizeti a kocsirészletet,amit könnyű fizetnie mert más tartja el.Na ez megy kb 3 éve nálunk.Na itt betelt a pohár nálam, ma megmondtam a magamét a feleségemnek hogy ez így nem mehet tovább én nem fogom eltartani az öccsét nekünk van 3 gyerekünk akit el kell hogy tartsak nem még őt. ja és sokszor történt az hogy átjött és megette az utolsó kaját amit mi a gyerekeknek hagytunk aznapra, a gyerekek meg kénytelenek voltak vajas vagy lekváros kenyeret enni ha volt,ha meg nem volt nem ettek a gyerekek.Mondtam itt befejeztük ez így nem mehet tovább szóljon az öccsének mert ha nem én szolok,én dolgozok és nem az öccse miatt hanem a gyerekekért erre ő fölkapta a vizet hogy ő igenis eltartja mert az öccse Nem tetszett neki hogy megmondtam a magamét.Most elhagyott elment az apjához a gyerekekkel.Nem tudom hogy lesz tovább.Gondolom sokan már nem bírtak volna ki ennyi ideig amennyit én tűrni.Mondjátok meg ti mit csináltatok volna az én helyemben?
Ha a feleségednek ilyen felfogása van, hogy: "a férjem tartsa el a tróger öcsémet a 3 gyerek mellett" akkor én a válópert is meggondolnám... Szerintem jól tetted!
35/F
"Nem várhatod el a feleségedtől, hogy ne adjon enni a testvérének." - De itt nem erről van szó. Ez már a pofátlanság, amit a kérdező írt. Pld. minek vegyek cigit ,nálatok úgyis van?! Ez milyen már!??
Ha most nem tanítja senki meg neki, hogy mindennek van egy határa, akkor később csak egy feleségét kihasználó, kivagyok-énvagyok xarjani lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!