Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mondjátok meg jól tettem?...

Most mondjátok meg jól tettem? (Bővebb lent)

Figyelt kérdés

Na arról van szó hogy a feleségem anyja kb 3 éve meghalt.

Feleségem öccse az apjával él, de azóta hozzánk jár ha kell napi4-5-ször átjön itt eszik iszik fürdik és még tőlünk dohányzik mert cigit egyáltalán nem vesz magának még mondtam is neki vegyen magának ő mondta minek hisz van nekünk.Az apjának haza nem ad pénzt, de nekűnk se 1 fillért még nem rakott le. Elkölti a kocsijára amit 120X évente elront mert azt hiszi ő Shumacher és allandóan szerelőnél van a kocsija, és fizeti a kocsirészletet,amit könnyű fizetnie mert más tartja el.Na ez megy kb 3 éve nálunk.Na itt betelt a pohár nálam, ma megmondtam a magamét a feleségemnek hogy ez így nem mehet tovább én nem fogom eltartani az öccsét nekünk van 3 gyerekünk akit el kell hogy tartsak nem még őt. ja és sokszor történt az hogy átjött és megette az utolsó kaját amit mi a gyerekeknek hagytunk aznapra, a gyerekek meg kénytelenek voltak vajas vagy lekváros kenyeret enni ha volt,ha meg nem volt nem ettek a gyerekek.Mondtam itt befejeztük ez így nem mehet tovább szóljon az öccsének mert ha nem én szolok,én dolgozok és nem az öccse miatt hanem a gyerekekért erre ő fölkapta a vizet hogy ő igenis eltartja mert az öccse Nem tetszett neki hogy megmondtam a magamét.Most elhagyott elment az apjához a gyerekekkel.Nem tudom hogy lesz tovább.Gondolom sokan már nem bírtak volna ki ennyi ideig amennyit én tűrni.Mondjátok meg ti mit csináltatok volna az én helyemben?

2011. aug. 22. 23:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

Ha a feleségednek ilyen felfogása van, hogy: "a férjem tartsa el a tróger öcsémet a 3 gyerek mellett" akkor én a válópert is meggondolnám... Szerintem jól tetted!

35/F

2011. aug. 22. 23:48
 12/30 anonim ***** válasza:
23%
Egy 22 éves fiú manapság még kölyök, nem önfenntartó. Nem is ismerek olyat, akit nem a szülei tartanak el. Nem tudom, hány év van a testvérek között, de minden valószínűség szerint a fiú szemében a nővére afféle pótmama lett. Nem várhatod el a feleségedtől, hogy ne adjon enni a testvérének.
2011. aug. 22. 23:51
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

"Nem várhatod el a feleségedtől, hogy ne adjon enni a testvérének." - De itt nem erről van szó. Ez már a pofátlanság, amit a kérdező írt. Pld. minek vegyek cigit ,nálatok úgyis van?! Ez milyen már!??

Ha most nem tanítja senki meg neki, hogy mindennek van egy határa, akkor később csak egy feleségét kihasználó, kivagyok-énvagyok xarjani lesz belőle!

2011. aug. 22. 23:53
 14/30 A kérdező kommentje:
Én mindig is mondtam hogy nem baj ha eszik,de még a cigimet is elszívja és itt is fürdik már évek óta,és itt van egész nap ezt már nem bírtam ideggel.
2011. aug. 22. 23:56
 15/30 A kérdező kommentje:
De neki még él az apja aki el is tartaná ha nem költené el az összes pénzét a szar kocsijára.Mert haza nem add pénzt.
2011. aug. 23. 00:00
 16/30 A kérdező kommentje:
A Feleségem 27 én 26 éves
2011. aug. 23. 00:03
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszi észre magát? Én elraknám a cigit, kaját is, vagy megenném, és mondnám nyugodt szívvel, hogy sajnos, elfogyott, de kérd meg apádat, hogy vegyen/főzzön...
2011. aug. 23. 07:45
 18/30 anonim ***** válasza:
75%
igazad volt,próbálj beszélni a feleségeddel,hogy ez nem normális,dolgozzon az öccse és adjon bele pénzt ha már odajár, a feleséged dolgozik vagy gyesen van?mert ha gyesen van még kevésbé mondhatja meg hogy ő "eltartja" az öccsét
2011. aug. 23. 10:26
 19/30 A kérdező kommentje:
Igen gyesen van,csak én dolgozok.
2011. aug. 23. 12:04
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyelőre várj. Ha ő és az apja is elkezd éhezni az öccse miatt, az apja esetleg ki is dobja, majd elgondolkodik az érveiden.
2011. aug. 23. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!