Vegyek neki valamit vagy ne?
2 éve és 8 hónapja vagyunk együtt a párommal. Távkapcsolatban élünk, iskola időben heti 1x találkozunk hétvégén, szünetekben hetente 3x. Általában ő jön hozzám, én nagyon ritkán jutok el hozzá, évente kb. 3-4 alkalommal.
Először tavaly augusztusban vettem a párom anyukájának a szülinapjára egy doboz csokit, amit a párom vitt neki haza. Nemsokára megint itt a szülinapja, de nem tudom, hogy vegyek-e neki valamit...
Én tavaly egy emailt se kaptam tőle a szülinapomra / névnapomra, nemhogy bármi mást, ez egy kicsit rosszul esett... Viszont mivel tavaly adtam neki és már tudom mikor van a szülinapja ezért ciki lenne ha idén nem adnék neki semmit?
Vagy szerintetek megsértődne? Tavaly állítólag örült a csokinak, de még egy köszönömöt se üzent vissza.
Szerintetek? :)
én azt mondom, hogy ha küldesz neki egy bonbont, az neked sem kerül sokba, ő meg egy modortalan alak, de ne hagyj neki támadási felületet...én így tennék :D
mert ha tényleg ilyen, még az is lehet, hogy utána meg megszólna...ismerem a fajtáját :D
én még a szüleimtől sem kapok semmit soha, de mindig veszek nekik.
Szerintem vegyél neki valami kis csokit megint, én biztos vennék.
:) Én is úgy gondoltam, hogy küldök neki valamit, de aztán eszembe jutott, hogy ő se törte össze magát... Na mindegy, azon a pár száz forinton nem fog múlni, én nem sajnálom tőle, csak furcsa ez az egész, mert ha én kapok valamit az a minimum, hogy megköszönöm. Igaz, hogy személyesen csak később találkoztunk kb 2 hónap múlva de a párommal akkor is üzenhetett volna.
Kiváncsi vagyok idén hogy áll majd a dologhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!