Nagyon hálás vagyok apukámnak, hogy mennyit segít nekem, de nem érzem úgy, hogy eléggé meghálálnám. Nem is tudom, hogy hogyan kell? vegyek neki valamit? Mit csináljak?
Egy szülőnek nem kell hálálkodni,nem szívességből teszi,még eljöhet az idő mikor szüksége lesz rád.Ez a természetes hogy így viszonyul hozzád,ez nem különleges bánásmód.
Egy férfinak szexel hálálnád meg,de apádnak nehogy felajánld magad,erkölcsileg aggályos,és a törvény is bünteti.
Mikor apám még élt,annak ellenére,h enyhén alkoholista volt,mindent megtett értem.De csak nagyon ritkán mondtam neki h szeretem,ez hiba volt. Igenis mond meg neki,h mennyire örülsz h segít és h mennyire szereted.
Mikor már fizetésem lett,mindig ugy fejeztem ki a hálámat,h vettem neki valamit,amit eldugtam a fiókjaiban és megtalálta. Utoljára olyan napelemes lámpákat vettem neki a hétvégi házba,nagyon boldog volt,de sajnos már csak 2 hónapig élvezhette.
"Legyel a baratja!"
Az En Fiam is feltette mar Nekem ezt a kerdest es nagyon jol esett.
A szereteteddel tudod meghalalni!
Menj oda hozzá, öleld meg szorosan és mondd azt neki, hogy ő a világ legjobb apukája. Az én apám is hasonlóan jó ember, életemben egyszer láttam sírni - amikor ezt csináltam, de örömkönnyek voltak.
Ennél nagyobb hálát nem lehet egy szülő felé kimutatni, tárgyakkal semmiképp.
Próbáld ki, nagyon fog örülni neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!