Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem szexpartnereket...

Feleségem szexpartnereket keres a neten csak véletlen jöttem rá. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Én egy sportos aktív apuka vagyok, van egy három éves kislányunk és eddig mindent megtettem a családomért... Imádom a kislányomat sokat vagyok vele segítek otthon mindenben, nem iszok, elég jól keresek és mégis... Annyira fáj a lelkem. Remeg kezem-lábam...
2011. aug. 21. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ciki neked, mert fel lettél szarvazva, és ciki a feleségednek, mert annyit sem ér neki a házasságotok, hogy amikor érezte ezt a fajta problémát, meg sem próbálta veled megbeszélni. Az elsődleges gond megintcsak a kommunikáció hiánya - mint általában :(
2011. aug. 21. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

Ne pontozz le légyszíves, ez is egy vélemény:

"nagyon megunta velem a szexet" Nekem ez nagyon szemet szúrt.

Tudom, hogy ez felszíni kezelgetés csak, de: próbáltál már a külsődön változtatni? Mégtöbbet edzeni? Hajszínt változtatni? Megújítani a külsődet?

Romantika? Kettes?

Néha a nőket "sablonnak" tűnő dolgok is átsegítik a húzós időszakon.

Ez csak egy tipp, a mi házasságunkat ez mentette meg.

A 6. évben volt a baj, de átvészeltük.

2011. aug. 22. 01:00
 13/15 anonim ***** válasza:

a Kedves Kérdezőnek gondolom már nincs gusztusa javítani a szexuális életükön...

Szerintem ha fel is tudod ezt dolgozni,az ilyen szemét húzást egy nőtől megbocsájtani képtelenség.

Én tuti elválnék :(

2011. aug. 22. 01:56
 14/15 A kérdező kommentje:
változtatni? igen gondolkodtam rajta, sőt tán bármit megtennék... Ja én már ülve pisálok mert szerinte így tisztább... Na de ő nem tesz semmit a kapcsolatba, főzni lusta pénze sosincs, és rendszerint nem megy az oviba a kislányunkért mert macerás gyalog.. Tehát vagy én vagy apósom hozzuk visszük. De bántja a lelkét ha a kislányom elszalad mellette és nekem ad csak puszit neki nem...
2011. aug. 22. 07:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek a nők
2011. aug. 22. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!