Mennyi édességet eszik egy nap a gyermeketek?
És Mekis és hasonló kajákat?
Ez nem felmérés, a kérdésemet az ihlette, hogy ma voltunk a párommal a Mekiben. Mellettünk ült egy család, köztük egy pontosan nem tudom mennyi idős kisgyerek, de ilyen totyogó baba volt.
Ott falatozták neki a Big Mac-et, hát én nem tudom, de meghűlt bennem a vér.
Nem vagyok én sem egy nagy egészségmániás, eszem én is édességet, öcsém is eszik, néha Mekiben, jól tudom, hogy nem egészséges, nekem sem kellene ennem, de egy olyan picurka gyereket ezzel a kajával tömni??:S
Még nincs gyerekem, de ha lesz a közelébe sem fogom ilyen gyorséttermeknek vinni, legalább is, ameddig ilyen picurka.
Minden esetre, csak lestünk a párommal!
Aztán lehet csak túlreagáljuk.
23N
Egyébként mi közöd hogy más mit eszik és iszik? Mért nem a saját magad egészségével foglalkozol? Azt hiszem lenne még bőven fejlődnöd, változtatnod az egészségtelen életmódodon, ahelyett hogy másokat kritizálnál!
"Nem vagyok én sem egy nagy egészségmániás, eszem én is édességet, öcsém is eszik, néha Mekiben, jól tudom, hogy nem egészséges, nekem sem kellene ennem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!