Éreztétek, hogy a párotok lesz a gyermeketek anyja/apja?
Azt éreztem,hogy szeretnék töle egy gyereket.
Kettö lett belöle.
Nálam meg pont az van,h előző kapcsolatomban nem éreztem ilyet,pedig szerelmes voltam,de annyit éreztem,h le tudnám vele élni az életemet. De most...már nagyon korán azt éreztem,h tőle szeretnék gyereket,és ő is ugyanezt mondta,és ő sem érzett előtte ilyet senkinél:)
Szóval azért kérdezem,h vajon ezt így megérezheti az ember valahogy,h vele lesz később közös gyereke:D
Vőlegényemnél érzem azt először, hogy jó apa és férj lenne. És, hogy tőle akarok majd gyereket. Fél év után éreztem ezt.
21 éves menyasszony.
Volt pár kapcsolatom, mind több évig tartott, de egyiknél sem éreztem ezt. Aztán jött egy férfi, akivel beszélgettünk csupán (még csak nem is ilyesmi témáról, hiszen először találkoztunk) és valahogy mikor elváltunk átvillant rajtam, hogy ő lesz a férjem. Pedig akkor is már másfél éves kapcsolatban éltem, és szerettem az akkori párom. Aztán azzal a "beszélgetős férfivel" nem találkoztam bő 1 évig. Nem is láttam, eszembe sem jutott. Közben véget ért az akkori párkapcsolatom, abszolút nem miatta. És megint összefutottunk. Valahonnan felderengett, hogy ismerős ő nekem, de nem tudtam hova tenni. (valami eszméletlenül pocsék az arcmemóriám) Mikor már ott tartottunk, és megkérte a kezem, villant be, hogy ő az a bizonyos...... De nemet mondtam. Viszont nem adta fel, addig -addig "győzködött", mig a nemből igen nem lett. Ennek már lassan 10 éve, és azóta sem bántam meg. Pedig én mindig azt mondtam, hogy nem akarok férjet, mert nem akarok olyan házasságot, mint a szüleimnek volt.
Nem tudom másnál hogyan alakulnak az ilyen dolgok, nálam igy volt. Viszont az is igaz, hogy én sok mindent megmondok előre, és ezen már nem is csodálkozik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!