Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek, hogy a párotok...

Éreztétek, hogy a párotok lesz a gyermeketek anyja/apja?

Figyelt kérdés
Mikor éreztétek? Másnál is éreztetek előtte ilyet?
2011. júl. 20. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Soha.Gyereket semmiképp.Azt érzem hogy örökké fog tartani a kapcsolat,gyerek nélkül.24L
2011. júl. 20. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a megérzésekben, de a jelenlegi páromnál kifejezetten szeretném, ha ő lenne.
2011. júl. 20. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Hiszek a megérzésekben:)

A férjemnél éreztem. Sajnos elötte sok exem mondta, hogy szeretne tölem gyereket, de én egyiktöl sem akartam.

Nála más volt a helyzet, ezt az a rövid idö is igazolta, hogy 4 hónap járàs után közös döntéssel fogant meg a pici.

Eddig úgy érzem jó döntés volt, házasok vagyunk, 1 hónap múlva 1 éves a leánykánk:)

Ja eljegyzés pont a pozitív terhességi teszt elött volt 2 héttel :)))

2011. júl. 20. 11:48
 14/17 A kérdező kommentje:
2hónap után eljegyzett:O Az szép:)
2011. júl. 20. 12:12
 15/17 A kérdező kommentje:
*4hónap
2011. júl. 20. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:
én elsősorban örök életre szóló társként tekintek rá, és az csak az ő "másodlagos definiciója" hogy a majdani gyerekeim apja :)
2011. júl. 20. 12:41
 17/17 anonim válasza:

Én eddig életemben kétszer voltam igazán szerelmes. Az elsőnél azt éreztem, hogy "igen, esetleg el tudnám képzelni őt a gyermekeim apjaként", de most, a másodiknál - ha nem is érzem, hogy ő lesz a a gyermekeim apja - de nagyon nagyon remélem... Ő is ugyanígy van ezzel, pedig nem vagyunk együtt régóta.

22L

2011. júl. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!