Mekkora volt gyermeketek, amikor éreztétek, hogy szeret?
Figyelt kérdés
Úgy értem, amikor nem csak nevetgélt, hanem ki is mutatta.2010. nov. 22. 17:04
1/7 anonim válasza:
18 hónapos korától átölel, puszilgat Most 22 hónapos és mindig jön adni puszit, simogat.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez a szeretet jele nála, vagy csak az arcom feltérképezése, de babám 4 hónapos és mindig símogatja az arcomat, szopi közben is símogat, és csak úgy alszik, hogy közben hozzámbújik és fogom a kezét. Egy igazi kis tündér, és imádom hogy ilyen. Én úgy érzem ezt szeretetből csinálja:)
3/7 anonim válasza:
Hát ha a puszilgatást ölelgetést vesszük szeretetnek akkor 3 éves volt. (fiam).
4/7 anonim válasza:
A babám egy éves.
Kb egy hónapja kezdte, hogy idejön, és rádől a mellkasomra:) Van hogy el is szunnyad, de ha nem álmos akkor is csinálja:)
Meg az arcomat szokta bekapni, de furcsa mód másokat megharap, engem csak bekap:) Olyan puszi féle :)
5/7 anonim válasza:
7-8 hónapos kora óta hajtja a fejét a vállunkra,mikor ölbe vesszük(a másik fiam nem csinálja ezt a mai napig sem).Ez volt az első,ami igazán a szeretete jelét mutatta.Persze ki mit fog fel annak,a cici közbeni simit én is annak fogtam föl.Most már olyanok mint a moncsicsik,1 évesek,és feszt csimpaszkodnak,nyújtják a kis kezüket.
6/7 anonim válasza:
Most 5 hónapos,és érzem rajta,hogy oda van értem.Most látom,hogy nyílik az értelme.Érdekes dolog!És imádom,hogy úgy raagaszkodik,és simogat szopi közben.Talán ez már szeretet kategória.
7/7 anonim válasza:
7-8 hónapos kora óta. Bújik, ölel, érezteti a szeretét, illetve kitüntet a figyelmével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!