Tudod a párod email-címének a jelszavát?
Tudtam, de már elfelejtettem.
Viszont nincs is szükségem rá.
Nekem nincs titkolnivalóm, de mégsem örülnék neki, hogy a férjem belépegetne az emailjeim közé, mikor nem tudok róla.
Ja, ráadásul nekünk más az anyanyelvünk így kb nem értene semmit a leveleimből, de még így sem.
A 10:30as nagyon jol leirta.
Semmi keresnivalod a ferjed fiokjaban, a kocsi miatt sem.
Makepp is szerezhetsz tudomast rola, hogy mikor kell fizetni. Pl. kuldjenek neked is e-mailt. Vagy haza kuldjenek meg valami ertesitest.
Ugy kell neked, ha be akartal lepni!
26L
Tudom, de nem lépek be. Csak azért tudom, mert egyszer megkért, hogy valamit nyomtassak ki onnan, és akkor be kellett lépnem. Akkor léptem be először, és azóta se. Ha legközelebb megkér, akkor belépek, de úgy, hogy nem kér rá, nem tenném.
De épp így tudom apukámét is, az egyik barátnőmét is, meg a testvéremét is, ugyan ezért, mert megkértek, hogy valamit nézzek meg, nyomtassak ki, mert ők nem voltak netközelben. De mindig csak határozott kérésre lépek be, máskülönben nem. Ez nekem olyan, mint a mások táskájába való belenyúlás. Ha muszáj, megteszem, ha megkérnek rá, de abba sem szeretek belenyúlni.
Lehet, hogy nem titkol semmit, csak van rá valami egyszerű magyarázat, hogy miért változtatott jelszót.
-Tudom, ő is az enyémet. De ha nem tudnám az sem lenne gond.
-A kérdés II. felére nem tudok válaszolni, mivel nem ismerem a párod.
nem tudom, és nem is érdekel. ő sem tudja az enyémet.
ha valami fontos, úgyis elmondja. a többi pedig a magánügye.
pont az ilyen kutakodós, túl kíváncsi nőktől menekülnek a pasik.
12:16-nak tökéletesen igaza van
én a 10:30-as vagyok, megjegyzem gondoltam, hogy egy ilyen tipusú paranoid és hazudós nőnek nem fog tetszeni a válaszom és lepontoz, ahelyett, hogy szembesítené magát az igazsággal, hogy komoly problémák vannak a kapcsolatában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!