Hogy lehetne megérteni a buta embereket? Mert szerintem max. Sajnálkozni és szánakozni lehet rajtuk.
Milyen ember az, aki 2 évesen elhagyja a pici lányát, feleségét és évekkel később a bíróságon még le is tagadja? szerintem akasztani való!
Most 23 vagyok és úgy döntöttem, levetetem apám nevét ( Szabó ), hisz minek viseljek egy olyan nevet, aki nem érdemes rá? apám letagadott, én meg megtagadom, s ugyan ettől személyiségileg NEM változom ez tény, de már különb embernek érzem magam, hogy nem kell a nevét viselnem.
23:04
Azt hiszem, magadnak is megvannak a gondjai és nekem is, mert csak nem értem az ilyen embereket, miért hagyják el a gyermeküket, de ha meg nem állnak készen az apaságra, minek csinálják meg azt a szegényt? ennyi a problémám, nem más, mint amit itt egyesek a fejemhez vagdostak :D :D :D
Van kedved személyes csevejhez?
Azért ha jól tudom anyukád is ott volt mikor téged megcsinált...szoval azért nem kell mindent apádra huzni.
Buta...lehet...bár én az ilyen embereket nem butának szoktam nevezni.
13:21
Ha te mondjuk nő lennél, és elhitetné a férjed, hogy melletted marad, és a gyermek megszületése után a pasi szépen lelépne... na, ilyenkor legyél okos.
Itt is ez történt, és anyu tisztességgel nevelt fel, egyedül, és apámat lenézem, mert
1. a bíróságon letagadott, beteg gyerek voltam/ vagyok és még gyerektartást SE volt hajlandó fizetni, mondván: nincs munkája.... persze, akkor az 5 féltestvéremet levegőből élt, ugye?
2. arra nem volt képes, hogy ünnepekkor valami lapot küldjön, hogy létezik, a 23 év alatt egyszer nem látogatott meg és még anyám a hibás?
Na, húzzatok a francba!
Kíváncsi lennék, ti is a saját anyátokra kennétek - e a dolgot, ha veletek történt volna ez meg és a ti apátok hagyott volna el... erről meg ennyit.
Én meg azt sajnálom de nagyon, aki EZT nem érti meg....
Könnyű másba a szálkát is észrevenni és hibáztatni, csak azt nem veszi észre az illető, hogy a gerenda pedig benne van.
Ez most nagyon szarul esett, de nem érdekel... higgyen mindenki, amit szeretne, és persze legyen édesanyám a hibás, DE kívánok( a bunkó válaszolgatóknak főképp ), ugyan olyan gyerekkort a gyermekeiteknek, mint ami nekem volt!!!
Remélem, boldog/elégedett és kielégült az a pár ember, aki butaságokban bővelkedett irományilag és aki azt hiszi, ismer.
Ez már nem dühítő, hanem cinikus és a butaság netovábbja, szánalmasok vagytok.
Egy megkeseredett ember vagy aki nem képes továbblépni.
Ez van,fogadd el hogy ez történt,ne keresd az okokat mert ha eddig nem találtál rájuk választ eztán se fogsz.
Mostmár a saját életedre koncetrálj,előre nézz ne hátra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!