Mi lehet az oka hogy így bánt velem?
Figyelt kérdés
van egy pasi aki 18 évvel idősebb nálam. jártunk, megkapott tőlem mindent, főleg szexen alapuló kapcsolatunkból és mégsem becsül(t) meg. nem becsülte a fiatalságom hogy vele voltam, az hogy az ágyban jól megvoltunk. igazából ez bántja az egomat is, hogy még egy ennyivel idősebb pali sem bánik velem jól valamint nem is értem. én léptem le épp emiatt, de még mindig nem tudom megérteni.
(nincs se felesége, se gyereke és nem is csalt meg, nem nőzött)
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2011. aug. 20. 19:24
1/6 anonim válasza:
Te magad adtál rá választ, szexen alapult a kapcsolat, mit becsüljön, nem kellett érted küzdeni. Inkább keress egy fiatalabbat, ne menj bele ilyen kapcsolatba és az önbizalmad is visszajön.
2/6 A kérdező kommentje:
21 vagyok amúgy
2011. aug. 20. 19:49
3/6 anonim válasza:
ha egyszer ez egy "szexen alapuló kapcsolat volt" akkor valahol azért érthető, hogy valami hiányzott - nem tudom, micsoda, erre neked kell rájönnöd!
4/6 pelgrim válasza:
Talán az, hogy te nem becsülted saját magadat.
5/6 anonim válasza:
Az ágybetétet az ember nem becsüli, bocs ha durva vagyok máskor ne lépj be egy szexkapcsolatba vagy ne csodálkoz ha lekezelnek.
6/6 anonim válasza:
Aki belemegy egy szexkapcsolatba és többet remél az ostoba.
A szex kapcsolat lényege hogy a két ember jókat dug kötetlenül, és ennyi,használják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!