Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem "dögledezik" (? ) a...

Úgy érzem "dögledezik" (? ) a kapcsolatom, itt a "vég"?

Figyelt kérdés

Fiatalon ismerkedtünk meg, nagy szerelemnek indult. Aztán jöttek a "háborús" napok, majd évek óta olyan szépen elvagyunk (voltunk) mint egy ideális pár, sokat beszélgettünk, mindig megtudott nevettetni, mindig ott voltunk egymásnak. kb. 2 éve azt érezzük, hogy összetartozunk és eddig még csak azért nem volt eljegyzés, mert először be akarjuk fejezni az egyetemet (idén végzek)...már megvannak a tervek, az összeköltözésről az egész életről...csak közben hetek óta azt érzem valami nem jó...

Olyan dolgok, amelyek máskor természetesek voltak, most tehernek tűnnek a párom részéről. Régebben minden idejét velem akarta töltetni most meg napi 2-3 órával megelégszik, "a szüleivel is akar időt tölteni" (amit nem bánok, csak ez már rendszeressé vált és furcsa), nem nevetünk már annyit, ha próbálok vele beszélgetni nem olyan mint régen témát vált, indul..."semmi" kifogásokat kapok...Most itt ülök és zokogok...elmondtam ezeket neki és azt mondta "sajnálom". Mire annyit tudtam felelni: "Én is". Mi történt velünk? :(

2011. aug. 19. 21:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Tegnap bocsánatot kért, váratlanul eljött hozzám, hozott nekem gumicukrot:) Elmondta, hogy sajnálja, és hogy nekünk nem szabad szétmennünk, mert akkor "az univerzum egyensúlya felbomlana:P" :)

Mondtam neki, hogy én nagyon szeretem...és ha minden jó lesz nekem eszemben sincs szakítani. Este végül elmentünk egy koncertre, láttunk tűzijátékot, szép volt.

Köszi mindenkinek:)

2011. aug. 21. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!