Úgy érzem "dögledezik" (? ) a kapcsolatom, itt a "vég"?
Fiatalon ismerkedtünk meg, nagy szerelemnek indult. Aztán jöttek a "háborús" napok, majd évek óta olyan szépen elvagyunk (voltunk) mint egy ideális pár, sokat beszélgettünk, mindig megtudott nevettetni, mindig ott voltunk egymásnak. kb. 2 éve azt érezzük, hogy összetartozunk és eddig még csak azért nem volt eljegyzés, mert először be akarjuk fejezni az egyetemet (idén végzek)...már megvannak a tervek, az összeköltözésről az egész életről...csak közben hetek óta azt érzem valami nem jó...
Olyan dolgok, amelyek máskor természetesek voltak, most tehernek tűnnek a párom részéről. Régebben minden idejét velem akarta töltetni most meg napi 2-3 órával megelégszik, "a szüleivel is akar időt tölteni" (amit nem bánok, csak ez már rendszeressé vált és furcsa), nem nevetünk már annyit, ha próbálok vele beszélgetni nem olyan mint régen témát vált, indul..."semmi" kifogásokat kapok...Most itt ülök és zokogok...elmondtam ezeket neki és azt mondta "sajnálom". Mire annyit tudtam felelni: "Én is". Mi történt velünk? :(
Lehet hülyén hangzik, de amióta ismerem vele terveztem a jövőmet...és mellette biztonságban éreztem magam. Egy hónapja még megesküdtem volna, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Nagyon szeretem, túlzás nélkül meghalnék érte ha kellene...mindig is együtt terveztük a házat, gyerekeket, közös jövőt...számomra hihetetlen és felfoghatatlan lenne, ha el kellene engednem. (természetesen ha már úgy érzem nincs vissza út megteszem)
De azt hiszem 4 évet nem tudnék lezárni máról holnapra. Ő az életem része, a legjobb barátom...a társam...:(((
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:29
Nem értem mi lehet a baj akkor?!Mert amiket leírsz úgy érzem nagyon szereted őt és ős is téged!Elsőre ne hallgassál hülyeséget beszél...
Amúgy véleményem szerint egy hullámvölgyben vagytok jelenleg ami kicsit kizökkentett a nyugodt kapcsolatot,ne add fel és ő sem ha ilyen sokat jelentetek egymásnak,beszéljétek meg hogy mi lehet az ami miatt felborult a rend és a harmónia!
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek ami nem jelenti azt hogy vége van,hanem a probélma végére kell járni és szépen megoldani!
Nem adjátok fel!!!!!!!!!!!!
Amíg a tűz ott van addig tegyetek érte!Sok sikert nektek!!!!!!!!!!!!!!!Találjátok meg mi a gond és oldjátok meg ne meneküljetek egymás elöl!!!!!!!!
Köszönöm a válaszokat ismét:)
Tegnap írt sms-t amikor lefeküdtem, hogy úgy érzi valami nincs rendben...aztán megint felhánytam neki a dolgokat:-S egész éjjel sírtam...
Reggel ismét írt, azt, hogy nagyon szeret.
Kérdeztem tőle, hogy mikor volt amikor úgy érezte legutoljára, hogy reggel azért boldog, hogy vagyok neki? Erre azt mondta, ma reggel. (Persze hogy az előtt, arra nem adott választ...)
Ma azt hiszem hatalmasat beszélgetünk...
Lássuk, mi van még bennünk:)
Köszönöm szépen még egyszer!!!!!!!!
Lehet hülyén hangzik, de amióta ismerem vele terveztem a jövőmet...és mellette biztonságban éreztem magam. Egy hónapja még megesküdtem volna, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Nagyon szeretem, túlzás nélkül meghalnék érte ha kellene...mindig is együtt terveztük a házat, gyerekeket, közös jövőt...számomra hihetetlen és felfoghatatlan lenne, ha el kellene engednem. (természetesen ha már úgy érzem nincs vissza út megteszem)
De azt hiszem 4 évet nem tudnék lezárni máról holnapra. Ő az életem része, a legjobb barátom...a társam...:(((
Nem hangzik hülyén egyáltalán, én is ugyanígy éreztem teljesen. Azt hittem, belehalok a szakításba, de el kellett fogadnom, hogy ha csak én érzem azt, hogy ebből a kapcsolatból még ki lehet hozni valamit, az régen rossz és menthetetlen. És azt is megértem, hogy nem lehet 4 évet lezárni egyik napról a másikra. Beszéljétek ezt még néhányszor mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!