Ezt hogy lehet átvészelni?
Szia!
Én ugyan dolgoztam egyetem után 3 évet, de kisgyerekes anyukaként utánam sem kapkodnak a munkáltatók. A cég ahol a szülés előtt voltam, egészen addig gyerekbarátnak mutatkozott, amíg be nem jelentettem, hogy 14 hetes terhes vagyok (ma már nem lennék ilyen becsületes hülye), hát, utána neveztek ott engem sok mindennek, csak tisztességes nőnek nem... Tehát, ők nem várnak vissza. Most, hogy hamarosan lejár a GYED, próbálok legalább 4-6 órás állást keresni, de az első kérdés, hogy mennyi idős a gyerek? Nekem pedig be kell vallanom, hogy csak 2 éves lesz, erre általában az a válasz, hogy most éppen nincs nekem való állás, próbáljam meg 1-2 év múlva. Szüleim sokat segítenek, férjem is mindenben kitart mellettem, csak én érzem magam rosszul, mert nem arról van szó, hogy nem akarok dolgozni, hanem arról, hogy nem kellek sehova. :( Az elején még úgy akartuk, hogy legalább két gyerkőc legyen, de már biztos vagyok benne, hogy nem lesz kistesó, mert én újból ezt a "feleslegesség" érzést nem akarom átélni.
30 éves agrármérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!