Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehet átvészelni?

Ezt hogy lehet átvészelni?

Figyelt kérdés
Minden iskolámban osztályelső voltam mindig.. okj, és fősuli alatt egyaránt. voltak barátaim, népszerű voltam. Aztán terhes lettem, (8éves kapcsolat volt már akkor) megszületett a lányom, az államvizsgát már úgy tettem le, hogy ő megvolt. A baráti kapcsolatok leépültek, eltávolodtak stb. Most ott tartok, hogy lányom szeptemberben kezdi az óvodai oktatást, és bizony nekem munka kell.. de nem találok. Kezdem magam egy vesztesnek érezni.. még csak be sem hivtak eddig sehova. Az egészben az a szörnyü, hogy úgy érzem tényleg sehova nem kellek .. minden magamba vetett hitem, kipukkant mint egy lufi. Régebben magabiztos voltam.. tudtam, hogy tudok.. most csak azt tudom, hogy teljesen kivagyok. Anyuék segítenek anyagilag.. de néhány napja már ő is mondta, hgoy jó lenne ha már találnék munkát, mert nekik is van családjuk.. és nem gyözik.. Nevelő apám, pedig folyamatosan azt szajkózza, hogy ő bizony már rég talált volna.. Múltkor mondtam neki, hogy akkor vigyen be ő valahova.. ha ilyen okos.. mert kb. úgy adja elő, mintha nem is keresnék.. ja és a végképp kiborító az volt, hogy tesóm barátja most végzett a suliban.. ment is rakodónak.. egyből talált..felvették.. jó persze én diplomával szeretnék.. de ennyire nem kelek???? még csak vissza sem jeleztek nekem az eddigi helyekről.. akkora pofára esés ez nekem.. nem tudom már kezelni..
2011. aug. 19. 20:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan dolgoztam egyetem után 3 évet, de kisgyerekes anyukaként utánam sem kapkodnak a munkáltatók. A cég ahol a szülés előtt voltam, egészen addig gyerekbarátnak mutatkozott, amíg be nem jelentettem, hogy 14 hetes terhes vagyok (ma már nem lennék ilyen becsületes hülye), hát, utána neveztek ott engem sok mindennek, csak tisztességes nőnek nem... Tehát, ők nem várnak vissza. Most, hogy hamarosan lejár a GYED, próbálok legalább 4-6 órás állást keresni, de az első kérdés, hogy mennyi idős a gyerek? Nekem pedig be kell vallanom, hogy csak 2 éves lesz, erre általában az a válasz, hogy most éppen nincs nekem való állás, próbáljam meg 1-2 év múlva. Szüleim sokat segítenek, férjem is mindenben kitart mellettem, csak én érzem magam rosszul, mert nem arról van szó, hogy nem akarok dolgozni, hanem arról, hogy nem kellek sehova. :( Az elején még úgy akartuk, hogy legalább két gyerkőc legyen, de már biztos vagyok benne, hogy nem lesz kistesó, mert én újból ezt a "feleslegesség" érzést nem akarom átélni.

30 éves agrármérnök

2011. aug. 19. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!