Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehet átvészelni?

Ezt hogy lehet átvészelni?

Figyelt kérdés
Minden iskolámban osztályelső voltam mindig.. okj, és fősuli alatt egyaránt. voltak barátaim, népszerű voltam. Aztán terhes lettem, (8éves kapcsolat volt már akkor) megszületett a lányom, az államvizsgát már úgy tettem le, hogy ő megvolt. A baráti kapcsolatok leépültek, eltávolodtak stb. Most ott tartok, hogy lányom szeptemberben kezdi az óvodai oktatást, és bizony nekem munka kell.. de nem találok. Kezdem magam egy vesztesnek érezni.. még csak be sem hivtak eddig sehova. Az egészben az a szörnyü, hogy úgy érzem tényleg sehova nem kellek .. minden magamba vetett hitem, kipukkant mint egy lufi. Régebben magabiztos voltam.. tudtam, hogy tudok.. most csak azt tudom, hogy teljesen kivagyok. Anyuék segítenek anyagilag.. de néhány napja már ő is mondta, hgoy jó lenne ha már találnék munkát, mert nekik is van családjuk.. és nem gyözik.. Nevelő apám, pedig folyamatosan azt szajkózza, hogy ő bizony már rég talált volna.. Múltkor mondtam neki, hogy akkor vigyen be ő valahova.. ha ilyen okos.. mert kb. úgy adja elő, mintha nem is keresnék.. ja és a végképp kiborító az volt, hogy tesóm barátja most végzett a suliban.. ment is rakodónak.. egyből talált..felvették.. jó persze én diplomával szeretnék.. de ennyire nem kelek???? még csak vissza sem jeleztek nekem az eddigi helyekről.. akkora pofára esés ez nekem.. nem tudom már kezelni..
2011. aug. 19. 20:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Vörös kereszthez már küldtem. Bár annak sok kis egysége van.. azokat esetleg lehetne zongorázni, de nem is az a baj, mert nézem az oldalakat, hanem az érzés.. hogy nem kellek, ennyi tanulás után. Mit kelett volna még.. ja az egyik helyen végülis megsúgták, hogy mivel gyerekem van azért nem kellek!!!

de nem az folyik a csapból is, hogy fogy a magyar szüljetek.. ???

2011. aug. 19. 20:39
 12/21 A kérdező kommentje:
Érdekelne, persze. Van ötleted, hogy hol lehet ilyesmit keresni?? Mert nekem az is jó, ha csak gépelnem kellene.
2011. aug. 19. 20:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát én is elég nehezen.Néha vannak jobb napjaim,néha pedig csődtömegnek érzem magam...Nekem csak addig kell állás,amíg ki nem megyek külföldre,mert ezt az országot már nem bírok.Inkább leszek külföldön cseléd,mint itt még az se..
2011. aug. 19. 20:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Szóval,amíg élünk remélünk :) Ne add fel :)
2011. aug. 19. 20:49
 15/21 anonim ***** válasza:
A helyi kórházban az ápolási igazgatót és a gazdasági igazgatót keresd :)
 16/21 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? családdal belemersz vágni? én is töprengtem ezen már.
 17/21 A kérdező kommentje:

köszi a tippet, majd ezt is felveszej a listára :)

online, már nézem is.. amúgy. :)

2011. aug. 19. 20:50
 18/21 A kérdező kommentje:
felveszem :) bocsánat.
2011. aug. 19. 20:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Sok sikert kívánok :)

Aztán írd meg, ha sikerült :)

2011. aug. 19. 20:51
 20/21 A kérdező kommentje:
okés , köszönöm szépen a segítséget
2011. aug. 19. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!