Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/akár férfiak! Nektek...

Nők/akár férfiak! Nektek mennyire fontos? (lent)

Figyelt kérdés
Nektek mennyire fontos, hogy szeretkezés előtt meg legyen az a szenvedély? Lehet rosszul fejeztem ki magam, úgy értem, hogy a párod csókoljon, testedet csókolja-kényesztessétek egymást?Nekem nagyon fontos, hiányzik is, mert a párom, hát nem ez a fajta, bár azelőtt többet csókolt, de most már kérni kell a csókot.Ezért is gondoltam, hogy megkérdem ki hogy van ezzel.És már nem egyszer mondtam a páromnak, hogy csókoljon meg, stb, hogy jobban ráhangolódjak, de hiába.Hiányzik az a szenvedély.
2011. aug. 19. 19:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
fontos lenne... de mivel a férjem erre egyáltalán nem hajlandó, hiába mondom neki....le kell róla mondanom. persze az elején a férjem sem ilyen volt... 26/nő
2011. aug. 20. 06:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki ha nincs csók-kényeztetés akkor nincs dugás sem, mivel erre épül a dugás....
2011. aug. 20. 08:20
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én próbálok erről beszélni vele, de csak addig tart nála.

Elkötelezni az én párom sem igazán akarja magát...

És a legrosszabb-tegnap volt-mondtam a páromnak, hogy esténként csinálhatnánk valamit, mikor itthon van-sokat dolgozik-erre a válasza:Mit? Ha valami nem tetszik, lehet választani, mondtam. Utána úgy tesz, mintha minden rendben lenne.Megértem, hogy pihenni is akar, de bele fásulok abba, hogy minden nap/este ugyon az megy.

2011. aug. 20. 08:34
 24/26 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben, de a páromnak is. Van persze, hogy rövidebbre sikerül az előjáték, de az csakis miattam, mert úgy felizgat :) Szóval valamennyi akkor is van, ez természetes, és csak rajtam múlik, hogy mennyi. Szexen kívül is sokat ölelget, puszilgat, bújik, ezt úgy imádom benne!!! És úgy látom, neki is nagy igénye van erre. 2 éve ilyen, remélem, ilyen marad. Volt olyan exem, aki már pár hónap után (!) be akart punnyadni, meg is mondta, ő nem szeret "udvarolni" és csókolózni - és ezen veszekedés volt, ott is hagytam, amikor nem változtatott. Bár amikor ezeket elmondta, már akkor láttam, hogy nem illünk össze, de adtam esélyt.

30/N

2011. aug. 21. 12:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon fontos az előjáték. Szeretjük egymást simogatni, csókolni. Persze vannak alkalmak amikor csak egymásnak esünk és durr a közepébe, de ilyenek kellenek.

Szerencsére nem csak a szexnél van a csókolgatás, simogatás, bújás hanem mindig. Számára szinte feltöltődés egy hosszú nap után ha hozzám bújhat.

Egy jól működő kapcsolatban ezeknek meg kellene lenni, évek ide vagy oda.

Anyósomék családilag is példaképek előttem. több mint 30 év házasság után is ugyan úgy törődnek egymással, mint a kapcsolatuk elején!

Én úgy látom kérdező a ti kapcsolatotokat így kívülállóként, hogy a párodnak már nem annyira fontos az intimitás, nem foglalkozik azzal, hogy te mit szeretnél, és nem igazán tesz a kapcsolatért semmit. De ezt te is jól tudod. Akár mennyire is szereted szerintem vess véget ennek az egyoldalú kapcsolatnak. Persze tudom, könnyű mondani... de inkább előbb, mint utóbb. Ne vegyétek el egymástól a fiatalságot, az éveket. Mert gondolom te is 100%-osan boldog életet akarsz magadnak.

Kitartás!

2011. aug. 21. 12:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy még irtatok. Igen, boldog életet akarok, szenvedélyt-én ez a típus vagyok. Ha semmi nem változik, nem hiszem, hogy sokáig leszünk együtt.
2011. aug. 21. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!