Nők/akár férfiak! Nektek mennyire fontos? (lent)
Szia. Nálunk ugyanez a helyzet. Régen minden egyes alkalommal meghódított, most már nem. Sokszor úgy érzem, hogy szinte részéről már semmi érzelem nincs a dologban. Persze nem mindig ilyen, mert pl amikor én is szóba hozom, jó néha jó lenne ha csókolna, bújna - és itt nem csak a szexről beszélek - akkor ideig óráig csinálja. Utána nem.
A mai napom is kész katasztrófa ilyen szempontból. Nehéz szívvel, de kezdem belátni, hogy ez a kapcsolat már csak döcög. 23/L , 27/F , 5 éve együtt
ma 19:29
Sajnos néha én is már ezt érzem. Nekem így olyan rossz.Pedig nem ezen kell, hogy múljon egy kapcsolat, de én is azt érzem, hogy nincs olyan érzelem a részéről, mint az elején.
Ezt csakis Te döntheted el. Én már eldöntöttem, 2 napot adok neki, ha folytatódik ez, lezárom a kapcsolatot.
Neked sok sikert kívánok,akárhogy is lesz.
A nő igenis érezze magát nőnek.:) 19.29.
Köszönöm, remélem náltok is rendbe jön a dolog.
Utolsó. Ezt mire érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!