Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/akár férfiak! Nektek...

Nők/akár férfiak! Nektek mennyire fontos? (lent)

Figyelt kérdés
Nektek mennyire fontos, hogy szeretkezés előtt meg legyen az a szenvedély? Lehet rosszul fejeztem ki magam, úgy értem, hogy a párod csókoljon, testedet csókolja-kényesztessétek egymást?Nekem nagyon fontos, hiányzik is, mert a párom, hát nem ez a fajta, bár azelőtt többet csókolt, de most már kérni kell a csókot.Ezért is gondoltam, hogy megkérdem ki hogy van ezzel.És már nem egyszer mondtam a páromnak, hogy csókoljon meg, stb, hogy jobban ráhangolódjak, de hiába.Hiányzik az a szenvedély.
2011. aug. 19. 19:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
hát arra értem, hogy több év után már csak azt vesszük észre hogy hiányzik valami és ritkán azt, hogy már mi sem vagyunk a régiek, és biztos mi nők is hozzáteszünk ahhoz ahogy a dolgok alakulnak,én is átmentem egy ilyen mélyponton, de ahogy megbeszéltük rájöttem, hogy már én sem voltam olyan kedves odaadó bújós mint annak idején, és mindkettőnek kell változnia
2011. aug. 19. 20:00
 12/26 anonim ***** válasza:

ismét 19.29. :)

Én semmit nem változtam. Talán rosszabb is lettem, mint voltam. Többet bújok, csókolok, puszilok. Ezeket az utóbbi időben már csak feltételes módban teszem.

Egy kis szösszenet, ami folyamatosan történik: a keze csak úgy pihen pl a hasán, vagy csak az asztalon, és én egy két újammal elkezdem simogatni, aztán elhúzza előlem a kezét. Eddig sose csinálta.

Lehet hogy már túl sok vagyok neki. Pedig én még mindig őrülten szerelmes vagyok belé és imádom.

De úgy látom, sok választásom nincs.

(Ja, és szerintetek az milyen, hogy kijelenti hogy enm akarja "még" elkötelezni magát????)

2011. aug. 19. 20:12
 13/26 anonim ***** válasza:

:-S jaj az nagyon nem jó jel, ha még el is akarja húzni a kezét :-S ami nálunk volt ott mind2-en többet igényeltünk volna, de ez alapján a mérleg nálatok úgy billen, hogy te sokkal többet akarsz ő meg még kevesebbet?? :-S :-(

szerintem ezek + a nem akarom magam elkötelezni duma sem valami jó :-S :-S

2011. aug. 19. 20:16
 14/26 anonim ***** válasza:
így igaz...ezért is írtam, hogy ennek a kapcsolatnak már vége. Soha nem szerettem így még senkit, de úgy látszik, el kell engednem.:(
2011. aug. 19. 20:30
 15/26 anonim ***** válasza:

Hát jobb lesz ha elengeded:(

Nálam is volt ilyen,úgymond elmúlt a kémia,főleg miután nem kaptam meg a volt páromtól,amit szerettem volna.Törődést,szenvedélyt,kényeztetést az ágyban.

Bár úgy érzem az eddigi partnereim 80%-ával szintén ugyanez lett.1 párom volt csak,aki nagyon odaadó volt a szexben,meg még egy-két dologban,de sajnos vele nem jöttem ki jól :)

Én is nemrég szakítottam, és remélem hamarosan találok valakit aki mellett nő lehetek ismét :)

Hajrá nektek is!

2011. aug. 19. 20:55
 16/26 anonim ***** válasza:

Nekem anélkül nem megy. Anélkül engem nem lehet rávenni semmire...szerencsére a párom kezdeményez...(ha nem kezdeményezne szerintem én simán kibírnám 2-3 hétig is)

Nekem az nem megy, hogy "na gyere" és akkor csináljuk...

2011. aug. 19. 21:03
 17/26 szkii válasza:

Nagyon fontos. Szerencsére a párom is legalább annyira igényli ezt, mint én, így semmi okom a panaszra. :)

Persze nem mondom, hogy néha nem esik jól egy-egy gyors, vad menet, de ha lehet választani, akkor inkább a szenvedélyesre szavazok.

2011. aug. 19. 21:35
 18/26 anonim ***** válasza:
Bevallom nekem nem fontos,nő létemre nem szeretem az előjátékot.az elején jobban szerettem mostmár anyira nem,változtam.
2011. aug. 19. 22:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Én ffi vagyok, de azt kell mondjam, az esetek felében fontos (akkor biztosan én is "átveszem" a menstruáció hangulatát), a másik felében meg az ovulációnak megfelelő keményebb és kevésbé érzelmes de annál intenzívebb eseteket szeretem.

Á, mégse, inkább javítom 49-51%ra.

Viszon, csak tanács engedelmeddel: ha valami nem jó neked, kommunikáld felé, ha nem változik semmi, változtass mert belezakkansz.

2011. aug. 19. 23:20
 20/26 anonim ***** válasza:
Alap.
2011. aug. 20. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!