Nők/akár férfiak! Nektek mennyire fontos? (lent)
ismét 19.29. :)
Én semmit nem változtam. Talán rosszabb is lettem, mint voltam. Többet bújok, csókolok, puszilok. Ezeket az utóbbi időben már csak feltételes módban teszem.
Egy kis szösszenet, ami folyamatosan történik: a keze csak úgy pihen pl a hasán, vagy csak az asztalon, és én egy két újammal elkezdem simogatni, aztán elhúzza előlem a kezét. Eddig sose csinálta.
Lehet hogy már túl sok vagyok neki. Pedig én még mindig őrülten szerelmes vagyok belé és imádom.
De úgy látom, sok választásom nincs.
(Ja, és szerintetek az milyen, hogy kijelenti hogy enm akarja "még" elkötelezni magát????)
:-S jaj az nagyon nem jó jel, ha még el is akarja húzni a kezét :-S ami nálunk volt ott mind2-en többet igényeltünk volna, de ez alapján a mérleg nálatok úgy billen, hogy te sokkal többet akarsz ő meg még kevesebbet?? :-S :-(
szerintem ezek + a nem akarom magam elkötelezni duma sem valami jó :-S :-S
Hát jobb lesz ha elengeded:(
Nálam is volt ilyen,úgymond elmúlt a kémia,főleg miután nem kaptam meg a volt páromtól,amit szerettem volna.Törődést,szenvedélyt,kényeztetést az ágyban.
Bár úgy érzem az eddigi partnereim 80%-ával szintén ugyanez lett.1 párom volt csak,aki nagyon odaadó volt a szexben,meg még egy-két dologban,de sajnos vele nem jöttem ki jól :)
Én is nemrég szakítottam, és remélem hamarosan találok valakit aki mellett nő lehetek ismét :)
Hajrá nektek is!
Nekem anélkül nem megy. Anélkül engem nem lehet rávenni semmire...szerencsére a párom kezdeményez...(ha nem kezdeményezne szerintem én simán kibírnám 2-3 hétig is)
Nekem az nem megy, hogy "na gyere" és akkor csináljuk...
Nagyon fontos. Szerencsére a párom is legalább annyira igényli ezt, mint én, így semmi okom a panaszra. :)
Persze nem mondom, hogy néha nem esik jól egy-egy gyors, vad menet, de ha lehet választani, akkor inkább a szenvedélyesre szavazok.
Én ffi vagyok, de azt kell mondjam, az esetek felében fontos (akkor biztosan én is "átveszem" a menstruáció hangulatát), a másik felében meg az ovulációnak megfelelő keményebb és kevésbé érzelmes de annál intenzívebb eseteket szeretem.
Á, mégse, inkább javítom 49-51%ra.
Viszon, csak tanács engedelmeddel: ha valami nem jó neked, kommunikáld felé, ha nem változik semmi, változtass mert belezakkansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!