Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg "perverzek...

Szerintetek tényleg "perverzek" vagyunk?

Figyelt kérdés
A feleségemmel szoktunk néha csókolozni az ötéves kislányunk előtt, amikor beszélgettem más szülőkkel, ők azt mondták ,hogy el sem tudnák képzelni ,hogy a gyerek előtt csókolozzanak.
2011. aug. 19. 17:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
94%

egyik barátnömék simán smárolnak, pusziszkodnak szájra a fiuk elött és egyszer átment hozzájuk a haverja. teljesen lesokkolt attol amit látott. de nem rossz értelemben. egyszerüen sosem látta még igy a szüleit és csak nézte hogy ilyen létezik?10 éves srác volt.

a fiuk csak vállat vont hogy megszokott dolog náluk. szerintem is egészséges dolog.

szerintem simán hiányos lesz a gyerek ha olyan fajta ha nem lát ilyet.mit nem adtam volna ha látom akár csak azt hogy megfogja anyám fenekét apám, vagy csak megsimogatja a kezét...nincs boldog család képem. nem látom a szeretetet.nem jo ez igy...

2011. okt. 21. 20:45
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a kommenteket, de furcsállom, hogy ilyen sokan hozzászóltak, mert abból arra következtetek, hogy megoszlik az emberek véleménye.

Szerintem nevetséges lenne, ha a szülők a gyerek miatt nem csókolóznának.

Max erre kenik, azok akiknek megromlott már a házassága.

Persze nem egy erotikus, tapizós, egymásba gabalyodós csókra gondolok, de egy átlagos csók nehogy már ne férjen bele egy CSALÁD mindennapjába?!

2011. okt. 21. 20:57
 43/45 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, az én szüleim soha sem smároltak előttem, még szájra puszit sem láttam tőlük, inkább csak "bohóckodtak" előttem anno, és elviccelték mindig a puszilkodást.

Valaki írta, hogy legalább így látja a gyerek hogy szeretik egymást a szülők. Szerintem azt egy gyerek érzi hogy a szülei szeretik-e egymást vagy nem, ha máshogy nem, akkor a beszélgetéseiket hallva, vagy a viselkedésük alapján. Mondom, az én szüleim nem smároltak előttem soha, mégis tudtam hogy szeretik egymást...

2011. okt. 21. 22:47
 44/45 anonim ***** válasza:
Szerintem jó példát mutattok. A lányotok, ha felnő, ő is ilyen férjet akar majd magának, és nem fogja beérni egy kihűlt kapcsolattal.
2011. okt. 22. 09:46
 45/45 anonim ***** válasza:
Egyáltalán semmi perverz nincs benne !
2017. máj. 5. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!