Szerintetek tényleg "perverzek" vagyunk?
egyik barátnömék simán smárolnak, pusziszkodnak szájra a fiuk elött és egyszer átment hozzájuk a haverja. teljesen lesokkolt attol amit látott. de nem rossz értelemben. egyszerüen sosem látta még igy a szüleit és csak nézte hogy ilyen létezik?10 éves srác volt.
a fiuk csak vállat vont hogy megszokott dolog náluk. szerintem is egészséges dolog.
szerintem simán hiányos lesz a gyerek ha olyan fajta ha nem lát ilyet.mit nem adtam volna ha látom akár csak azt hogy megfogja anyám fenekét apám, vagy csak megsimogatja a kezét...nincs boldog család képem. nem látom a szeretetet.nem jo ez igy...
Nem olvastam el a kommenteket, de furcsállom, hogy ilyen sokan hozzászóltak, mert abból arra következtetek, hogy megoszlik az emberek véleménye.
Szerintem nevetséges lenne, ha a szülők a gyerek miatt nem csókolóznának.
Max erre kenik, azok akiknek megromlott már a házassága.
Persze nem egy erotikus, tapizós, egymásba gabalyodós csókra gondolok, de egy átlagos csók nehogy már ne férjen bele egy CSALÁD mindennapjába?!
Hát nem tudom, az én szüleim soha sem smároltak előttem, még szájra puszit sem láttam tőlük, inkább csak "bohóckodtak" előttem anno, és elviccelték mindig a puszilkodást.
Valaki írta, hogy legalább így látja a gyerek hogy szeretik egymást a szülők. Szerintem azt egy gyerek érzi hogy a szülei szeretik-e egymást vagy nem, ha máshogy nem, akkor a beszélgetéseiket hallva, vagy a viselkedésük alapján. Mondom, az én szüleim nem smároltak előttem soha, mégis tudtam hogy szeretik egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!