Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg "perverzek...

Szerintetek tényleg "perverzek" vagyunk?

Figyelt kérdés
A feleségemmel szoktunk néha csókolozni az ötéves kislányunk előtt, amikor beszélgettem más szülőkkel, ők azt mondták ,hogy el sem tudnák képzelni ,hogy a gyerek előtt csókolozzanak.
2011. aug. 19. 17:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom hogyan gondolkodnak azok akiknek ez már perverz dolog, de elég furán az biztos.

Azért szerintem ők is látják, hogy a mai fiatalok ehhez annyira nincsenek hozzászokva hogy sokszor még a tini gyerekek is elfordulnak ha a tévében csókolózó párt látnak. Gyerekekkel dolgozom, a nagy részük tényleg ezt csinálja. Zavarba jönnek, nem értik, furcsa nekik. Na EZ a nem normális. Mert ez egy természetes dolog kéne hogy legyen. Persze nem az 5 percig tartó taperolós smárolásról van szó, hanem a rövidebb, de normális csókról. Az teszi jól aki nem szégyenli a gyereke előtt az ilyesmit.

2011. aug. 19. 18:18
 22/45 anonim ***** válasza:
Sima csók oké, de nem tudom ti, hogy nyelveztek, nálam az már előjáték, nem a gyerekemre tartozik. Egy pár másodperces csóktól nem vagytok perverzek, de ha 10 percig egymás torkát csikizitek a gyerek előtt, akkor igen, kicsit furi.
2011. aug. 19. 18:23
 23/45 anonim ***** válasza:
79%
Elég gáz,ha valakinek a nyelves csók már előjáték.
2011. aug. 19. 18:28
 24/45 anonim ***** válasza:
41%
Elég gáz az, hogyha nem indulsz be tőle.
2011. aug. 19. 18:29
 25/45 anonim ***** válasza:
67%
Elég gáz,ha azt hiszed,ez elég.
2011. aug. 19. 18:32
 26/45 anonim ***** válasza:
38%
Nem elég, de hatásos, lehet te frigid vagy, de fogadd el, hogy mást már ez is beindít.
2011. aug. 19. 18:34
 27/45 anonim ***** válasza:
58%
Legyen igazad komám...Frigid vagyok...Puszi,megyek,lesmárolom a páromat,aki itt röhög rajtad.
2011. aug. 19. 18:37
 28/45 anonim ***** válasza:
51%
Sajnálom a párod, ha bennetek nem mozdul meg semmi egy csók alatt, inkább a nevetés helyett gondolkozzon, milyen szexuális életetek van.
2011. aug. 19. 18:41
 29/45 anonim ***** válasza:
80%

Micsoda kis vita bontakozott itt ki...

De visszatérve: kérdező, szerintem semmi nincs abban, hogy a gyerek előtt csókolóztok. Gondolom, nem egy előjátékkal felérő, simogatós-taperolós csókolózásról van szó. Egy sima csókolózás szerintem igenis belefér. Hadd lássa a gyerek, hogy ez természetes. Így majd neki is normálisan fog alakulni a szexualitása.

Az én szüleim (26/N vagyok) együtt vannak ugyan, de soha egy csók, csak erőltetett arcrapuszi pl. ünnepekkor. Nem is lettek jó párkapcsolati mintáim (mondjuk persze nem csak amiatt, hogy nem láttam soha csókolózni a szüleimet, de ez is része volt).

Szóval szerintem nincs ebben semmi perverzség, ez a természetes.

Sok boldogságot nektek!

26/N

2011. aug. 19. 19:55
 30/45 anonim ***** válasza:
80%
Az én szüleim már nincsenek együtt, de kis kori emlékeim vannak róla, hogy elcsattant előttem egy egy csók. Érthető módon, kisgyerekként zavarban voltam kicsit, de mára már annyira szép tudni, hogy szerették egymást, és így is kimutatták, hiszen tudom, egy csóknak milyen értéke van. A kislányodnak később ezek szép emlékek lesznek, ne foszd meg tőle! Néha úgy vágyom rá, hogy még egyszer lássam őket csókolózni... :( 16L
2011. aug. 19. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!