A feleségemmel szoktunk néha csókolozni az ötéves kislányunk előtt, amikor beszélgettem más szülőkkel, ők azt mondták ,hogy el sem tudnák képzelni ,hogy a gyerek előtt csókolozzanak.
Mi nem szoktunk a gyerek orra előtt csókolózni. De pl, ha mondjuk éppen a konyhában vagyunk, és elcsattan egy csók, nem feltétlenül ugrunk szét, ha bejönnek a gyerekek. Amúgy még tetszik is nekik, hogy anya, meg apa szeretik egymást, bár a leánykámtól már megkaptam, hogy: fúúúúúúj. Persze vigyorogva. Na, fogom én még őt fújjogni, csak lássam, meg, hogy csókolózik. :DDDDD
2011. aug. 19. 18:01
13/45 anonim válasza:
Az én szüleim csókolóztak előttem gyerekkoromban és mégis normális felnőtt ember lettem akár csak a nővérem. Az öcsém még kétesélyes dolog, de szerintem ő benne sem keletkezett agykárosodás vagy lelkisérülés.. Ő szimplán nehéz eset..:))
Ne féltsd azt a gyereket és ne törődj másokkal. Akik megszólnak miatta, azokat kérdezzd meg, hogy szokott tvt nézni a gyerekük...Ott ezerszer rosszabbat lát, hall, akár egy reggeli műsor alatt is...
2011. aug. 19. 18:03
14/45 anonim válasza:
A 30 éves házasok azok kb 50 évesek, azért a házassági évfordulójukon jóhogy nem kezdenek el a család előtt smárolni, kedves Utolsó!
Egyébként szerintem nem baj az,ha a szülők ennyi intimitást mutatnak. De ez a határ szerintem. Azért az sem jó tényleg,ha a gyerek azt látja,hogy az ilyen nagyon szigorúan tabu,mert nyilván ő is elzárkózik majd ezek elől,ha a szüleivel kéne beszélnie. Ami csak bajt okoz neki is! :/
2011. aug. 19. 18:03
15/45 anonim válasza:
En sem csókolózom a gyerekeim elõtt.legfeljebb puszi, ha ùgy adódik. Nem ezen mùlik, hogy a gyerekeim érezzék, hogy mi szeretjük egymàst szerintem.
2011. aug. 19. 18:07
16/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2011. aug. 19. 18:09
17/45 anonim válasza:
Szájra puszi, ajakharapás még oké, de nyelvcsatába nemhogy a gyerekem, de senki előtt nem kezdek. Az már nagyon bensőséges, és másnak zavarba ejtő.
2011. aug. 19. 18:10
18/45 anonim válasza:
Én vagyok asszem a kedves utolsó. Nem kell smacizni,de azért egy szájra puszi nem túl perverz. A lánya,a barátnőm olyan frusztrált nő,hogy szörnyű.Ők sem puszilóznak senki előtt. Szerintem beteges.
2011. aug. 19. 18:11
19/45 anonim válasza:
Ez hülyeség. Mi is szoktunk a feleségemmel csak a miénk 3 éves fiú. Miért kéne titkolózni? Egyszer ő is elkezdi majd szerintem semmi rossz nincs benne. akkor szólhatnának ha mondjuk fogdosnátok egymást meg ilyenek.
30/F
2011. aug. 19. 18:12
20/45 anonim válasza:
Hát egy normális nyelves látványa, felér egy fogdosással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!