Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg "perverzek...

Szerintetek tényleg "perverzek" vagyunk?

Figyelt kérdés
A feleségemmel szoktunk néha csókolozni az ötéves kislányunk előtt, amikor beszélgettem más szülőkkel, ők azt mondták ,hogy el sem tudnák képzelni ,hogy a gyerek előtt csókolozzanak.
2011. aug. 19. 17:50
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

19:55

Én is sok boldogságot kívánok neked.

2011. aug. 19. 22:47
 32/45 anonim ***** válasza:
66%

Szia,a frigid vagyok.Kedves kérdező,bocs az offért.A 2. komment amit írtam,normális.

A bájos kis vitapartneremnek üzennék és sajnálom,hogy nem gondolkodik normálisan. Tudod én abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy akkor csókolom meg a páromat,amikor ránézek és elönt az érzés,hogy szeretem,vagy akkor,mikor kedvesen néz rám,vagy bókol és nekünk egy bensőséges csókhoz nem kell meztelennek lenni.Nagyon szeretjük egymást és a 4 éves kislányunkat sem zavarja,hogy boldognak lát minket.

2011. aug. 20. 08:30
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, olyan szenvedéllyel én se smárolnék a gyerek előtt a párommal mint ahogy szex előtt szokás, de egy rövidebb csókkal nincs semmi baj szerintem.
2011. aug. 20. 10:56
 34/45 anonim ***** válasza:
69%

Elég gáz,ha valakinek a nyelves csók már előjáték.

Biztos én vagyok rosszul összerakva, de egy nyelves csók engem nagyon erősen beindít szexuálisan.

2011. aug. 20. 11:23
 35/45 anonim ***** válasza:
68%
Én vagyok, akit beindít, mi is szoktunk a gyerek előtt csókolózni, de csók és csók között nagy különbség van.Egy nyelves csók, ami tényleg érzéki, szerintem mindenkit beindít, na így nem csinálnám a gyerek előtt, nem bántani akartalak, csak te nem érted, hogy van különbség.
2011. aug. 20. 12:51
 36/45 anonim ***** válasza:
Nem,teljesen normális emberek vagytok
2011. okt. 21. 19:15
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy f*szság, full normális szerintem.Egy csomó szülő elidegenedik egymástól mikor gyereket vállal és nem is csókoloznak.A gyerek meg úgy szokja meg és kész baja nem lesz tőle az tuti.Sok az idióta kommentelő.OMG!XD
2011. okt. 21. 19:31
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy, olyan szenvedéllyel én se smárolnék a gyerek előtt a párommal mint ahogy szex előtt szokás, de egy rövidebb csókkal nincs semmi baj szerintem."

Szerintem Ő is a normálisra gondolt, nem arra hogy a gyerek a nappaliban fakockázik Ők meg szexuálisan túl fütötten erotikusan, vadul csókoloznak ésa még a gyerek által felépített várra is össze rombolják közben.

2011. okt. 21. 19:33
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egyáltalán nem baj vagy gáz, perverz meg semmiképp... hiszen az élet része. Mégiscsak szerelmesek a szülők (jobb esetben :D). Akinek fura, annak azért, mert nem látta a szüleit csókolózni, és így el sem tudja képzelni. Ha ötévesen is ezt látja, maximum kíváncsiskodni fog, vagy azt mondja, fujj, de nem fog életre szóló traumát okozni (ha meg igen, akkor sztem más is van a háttérben). Mondjuk nekem meg az volt a fura így 22 évesen, hogy sztem a szüleim szintén úgy voltak vele, hogy gyerekek előtt ne, és nem tudtk tartani a mértéket, és alig pár éve láttam őket először, és addig meg pont azt kérdeztem, hogy nem szeretik-e egymást, amiért nem... ha nagyon óvatoskodtok, lehet, hogy túlzásba viszitek.
2011. okt. 21. 20:19
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

:)) Olyan jót nevettem a kommenteken :))

Visszatérve :)

Én életemben egyszer láttam szüleimet csókolózni, akkor sem tartott sokáig. Kb 7-8 éves lehettem. Olyan zavarba voltam, hogy nem tudtam hogyan kezelni... Elfordúltam.

Nem tudom, hogy ennek a gátlásosságnak köszönhető-e, de engem anyum soha nem látott csókolózni, sőt, még azt sem látta, hogy szájrapuszit adjak a gyermekem apjának. Ha épp csak ölelkezünk, és anyum véletlenül belép hozzánk, akkor gyorsan szétugrunk, mintha 16 éveseket kaptak volna rajta majdnemszex közben... Borzasztóan gátlásos lettem én is... S szerintem azért, mert nem láttam őket szinte még úgy se, hogy arcrapuszit adtak egymásnak... Ez nem normális...

Hadd nőjjön fel úgy az a gyermek, hogy azért látja puszilózni az anyukáját és apukáját. Nem szenvedélyes csókcsatákat, meg nyálas smacikat, de szájrapuszit, rövidke csókokat kell látnia...

2011. okt. 21. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!