Szerintetek tényleg "perverzek" vagyunk?
19:55
Én is sok boldogságot kívánok neked.
Szia,a frigid vagyok.Kedves kérdező,bocs az offért.A 2. komment amit írtam,normális.
A bájos kis vitapartneremnek üzennék és sajnálom,hogy nem gondolkodik normálisan. Tudod én abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy akkor csókolom meg a páromat,amikor ránézek és elönt az érzés,hogy szeretem,vagy akkor,mikor kedvesen néz rám,vagy bókol és nekünk egy bensőséges csókhoz nem kell meztelennek lenni.Nagyon szeretjük egymást és a 4 éves kislányunkat sem zavarja,hogy boldognak lát minket.
Elég gáz,ha valakinek a nyelves csók már előjáték.
Biztos én vagyok rosszul összerakva, de egy nyelves csók engem nagyon erősen beindít szexuálisan.
"Úgy, olyan szenvedéllyel én se smárolnék a gyerek előtt a párommal mint ahogy szex előtt szokás, de egy rövidebb csókkal nincs semmi baj szerintem."
Szerintem Ő is a normálisra gondolt, nem arra hogy a gyerek a nappaliban fakockázik Ők meg szexuálisan túl fütötten erotikusan, vadul csókoloznak ésa még a gyerek által felépített várra is össze rombolják közben.
:)) Olyan jót nevettem a kommenteken :))
Visszatérve :)
Én életemben egyszer láttam szüleimet csókolózni, akkor sem tartott sokáig. Kb 7-8 éves lehettem. Olyan zavarba voltam, hogy nem tudtam hogyan kezelni... Elfordúltam.
Nem tudom, hogy ennek a gátlásosságnak köszönhető-e, de engem anyum soha nem látott csókolózni, sőt, még azt sem látta, hogy szájrapuszit adjak a gyermekem apjának. Ha épp csak ölelkezünk, és anyum véletlenül belép hozzánk, akkor gyorsan szétugrunk, mintha 16 éveseket kaptak volna rajta majdnemszex közben... Borzasztóan gátlásos lettem én is... S szerintem azért, mert nem láttam őket szinte még úgy se, hogy arcrapuszit adtak egymásnak... Ez nem normális...
Hadd nőjjön fel úgy az a gyermek, hogy azért látja puszilózni az anyukáját és apukáját. Nem szenvedélyes csókcsatákat, meg nyálas smacikat, de szájrapuszit, rövidke csókokat kell látnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!