Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg "perverzek...

Szerintetek tényleg "perverzek" vagyunk?

Figyelt kérdés
A feleségemmel szoktunk néha csókolozni az ötéves kislányunk előtt, amikor beszélgettem más szülőkkel, ők azt mondták ,hogy el sem tudnák képzelni ,hogy a gyerek előtt csókolozzanak.
2011. aug. 19. 17:50
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
17%

Hát, hogy őszinte legyek nekem sem szimpi.

A puszi oké, anya és apa szeretik egymást, de a smárolás két emberre tartozik,szerintem. Az is undorító, ha nyilvánosan csinálja egy pár.

2011. aug. 19. 17:52
 2/45 anonim ***** válasza:
90%
Ti vagytok a normálisak.Semmi rejtegetni való nincs abban,hogy szeretitek egymást.Vagy jobb,ha bújkáltok és 14 évesen nem mer szólni,hogy megjött neki??
2011. aug. 19. 17:53
 3/45 skarma ***** válasza:
84%
Előttem is mindig csinálták ezt a szülők, kicsit fura volt, de így látja a gyerek hogy a szülei szeretik egymást.
2011. aug. 19. 17:53
 4/45 anonim ***** válasza:
25%

Hát de könyörgöm egy ölelésből és szájrapusziból nem látja a gyerek?

Én sosem nyalakodnék mások előtt sem, mert tiszteletlenség, a gyerek előtt meg főleg nem.

2011. aug. 19. 17:54
 5/45 anonim ***** válasza:
79%

Normális élet rendje,de majd kapsz itt hideget meleget meglásd.

És igen semmi undorító vagy perverz nincs abban ha a gyerek látja a szülőket csókolózni.

2011. aug. 19. 17:55
 6/45 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg pont, hogy az a furcsa, hogy 25 éves vagyok, és még soha nem láttam, hogy a szüleim legalább egy puszit adtak volna egymás szájára..
2011. aug. 19. 17:55
 7/45 anonim ***** válasza:
87%
Az én szüleim csókolóztak előttem, nem folyamatosan, de előfordult. Olyan jó emlék, hogy ennyire szerették egymást, picinek is nagyon boldog voltam, amikor láttam őket.
2011. aug. 19. 17:57
 8/45 anonim ***** válasza:
57%
Hát én kifeküdtem nemrégiben. A barátnőm szüleinél névnap volt,apuka köszöntötte anyukát,30 éve házasok,és két puszit adtak egymásnak jobbról-balról a felnőtt gyerekeik előtt.Nevetséges volt.
2011. aug. 19. 17:59
 9/45 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem normális dolog. Jó nem kell a gyerek előtt elkezdeni smacizni, de ha éppen rajta kapja a szülőket az egyáltalán nem gáz.
 10/45 anonim ***** válasza:
86%
Erről az a véleményem, hogy bárcsak egyszer láttam volna csókolózni a szüleimet...legalább tudnám, hogy szeretik egymást...:(
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!