Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes ilyen nővel közös...

Érdemes ilyen nővel közös jövőt tervezni? Van egy hiperaktív kisfia.

Figyelt kérdés
Én ezt csak nemrég tudtam meg,mennyiben befolyásolja ez a családi életet? Nekem még nem volt gyerekem, nem is nagyon értek hozzájuk. Biztosan nehéz kezdés lesz, érdemes belevágni?
2011. aug. 19. 00:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
79%

A kérdésedből és leírásodból azt vettem ki, hogy félsz ettől az egésztől. Félsz, mert nem volt még gyereked, és esetleg nem fogsz tudni vele mit kezdeni. Úgy gondolom, ha szereted az anyját, beszélj vele. Beszéljétek meg, milyen szokásai vannak a gyerkőcnek, mit szeret, mit nem, csináljatok először közös programokat hármasban, majd amikor már úgy érzed, hogy "összehaverkodtál" a gyerkőccel, vállalj be egy külön programot vele (vidámpark, fagyizás, állatkert, stb.) Nem tudom, hány éves a kisfiú, és hogy az igazi apjával mi történt, de ha ügyesen próbálkozol, még akár egy apaképet is kialakíthatsz benne és onnantól nyert ügyed van.

Szerintem, ha szereted az anyját, ne hagyd, hogy nélküled menjen el ez a vonat. Tégy meg minden tőled telhtetőt, és akár még egy boldog jövőnek is elébe nézhetsz.

Egy dologra viszont nagyon vigyázz. Ha így alakul és lesz majd egy közös gyermeketek, SOHA ne éreztesd majd párod kisfiával, hogy ő már lecsúszott a ranglétrán mert most már "sajátod" született. Ez óriási lelki törtést tud okozni egy emberben.

2011. aug. 19. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!