18 évesen téged mennyire korlátoztak a szüleid?
Jövőre fogom betölteni a 18.életévemet,és már előre látom,hogy akkor is hasonló lesz a helyzet,mint most,hogy nem fognak elengedni bulizni,olyan helyre,ami nem itt a közelben van.Nyáron mindenképp dolgozni akarok,sőt már előtte is,így lenne saját keresetem,esetleg arra is gondoltam,hogy a Balcsinál kereshetnék munkát,és akkor oda le is költözhetnék arra a 3 hónapra.De már előre tudom,hogy ebből megint vita lesz.
Titeket mennyire korlátoztak a szülök 18 évesen?
Nem ma voltam 18 éves, hanem 35 éve. Nagyon szigorúan fogtak a szüleim, nem járhattam discoba, már este 8-ra otthon kellett lennem. 20 évesen férjhez mentem, az esküvőm előtt 2 hónappal anyukám "nagylelkűen" közölte, hogy mivel már menyasszony vagyok elég ha 9-re megyek haza.
Kimaradt az életemből a tinik "tombolása", ez sokszor hiányzott. Megfogadtam, hogy én másképp fogom nevelni a gyerekemet. Igaz nekem fiam született, de már 15 évesen elengedtem szórakozni.
Nagyon.
Sehová sem mehettem. Vagy legjobb esetben is 22:00-ra haza kellett érnem.
A többire nem emlékszem.
a szülőktől való leválás egy folyamat.
nem lehet azt mondani, hogy holnaptól 18 vagyok, hagyjatok menni, ahova szeretnék.
én olyan 16 körül kezdtem a "harcot", 18 évesen már elég volt mondanom, h megyek, majd jövök.
ha eddig nem kezdted el, és nem értél el eredményt, akkor ez leginkább csak akkor fog megváltozni, ha elköltözöl.
18 vagyok.
Ha vezetek/ tudják, hogy vezetni fogok figyelmeztetnek, hogy ne igyak. Ha bejelentem, hogy megyek ki nem ellenkeznek, simán kiengednek. Addig maradok kint, míg jól esik. Anyu szokott szólni előtte, hogy mindig gondoljam meg először, hogy mit teszek (főleg ha csajjal megyek ki :D )
Sosem keveredtem még nagyobb bajba, így bíznak bennem. Nem drogozom, nem cigizem és alkoholista hajlamom sincs. Sportolok, ami fontosabb nekem a piánál és ezt ők is tudják. Felelős vagyok a tetteimért, csajokkal is józanul bánok. (piáskefélés nuku :D )
Tanács neked: szerintem próbálj a bizalmukba férkőzni, legyen valami hobbid ami fontos neked. (pl. sport) Ha látják rajtad, hogy felelős vagy, enm lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!