Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen téged mennyire...

18 évesen téged mennyire korlátoztak a szüleid?

Figyelt kérdés

Jövőre fogom betölteni a 18.életévemet,és már előre látom,hogy akkor is hasonló lesz a helyzet,mint most,hogy nem fognak elengedni bulizni,olyan helyre,ami nem itt a közelben van.Nyáron mindenképp dolgozni akarok,sőt már előtte is,így lenne saját keresetem,esetleg arra is gondoltam,hogy a Balcsinál kereshetnék munkát,és akkor oda le is költözhetnék arra a 3 hónapra.De már előre tudom,hogy ebből megint vita lesz.

Titeket mennyire korlátoztak a szülök 18 évesen?

2011. aug. 18. 21:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Én is jövőre leszek 18, de nem igazán korlátoznak, igaz hogy kb. 2 éve elkezdtem felkészíteni őket, hogy nem vagyok már gyerek. :) Szerencsére vették a lapot.
2011. aug. 18. 21:25
 2/28 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok és még mindig nagyon, de sajnos amig nem végzek az egyetemmel nem tudok eköltözni innen.
2011. aug. 18. 21:28
 3/28 anonim ***** válasza:

Nagyon!A korosztályok között mindig akadnak vitás kérdések!

Egyébként nem fogod megbánni,ha hallgatsz a szüleidre!Ezt komolyan mondom!De azt sem,ha néha,kisebb dolgokban próbálgatod a saját szárnyaidat!Sokat tanulhatsz belőle,ha okos vagy!Ha buta,akkor belebuksz!Egyébként 3hónap nagy idő!Én sem engedném a gyerekeimet!Nekem fiaim vannak!Sok!De mindig megbeszéljük ki,mit,hol,hogyan szeretne és meghallgatják a véleményemet,el is fogadják többnyire,bár az is igaz,van saját elképzelésük amiket viszont én fogadok el,de egyeztetünk és találunk olyan megoldást,ami mindenkinek jó és megnyugatató.Én úgy hiszem egészséges családban fontos a dolgok megbeszélése,legyen az bármilyen kellemetlen is néha!

2011. aug. 18. 21:29
 4/28 anonim ***** válasza:
miután 17 évesen elköltöztem otthonról, így nem különösebben:) most 35(nő) vagyok és életem legjobb döntése volt, így nem öltük meg egymást apámmal, anyut meg mindentől függetlenül imádom. nehéz volt, főleg eleinte, gimi mellett dolgoztam, mert nem akartam, hogy anyu szponzoráljon és szó sem lehetett fősuliól (dolgozni kellett), de ma is így döntenék.
 5/28 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad. Itt vagyok 24 évesen, de még mindig mindenbe beleszólnak. Hiába mondtam el nekik, hogy az én dolgom. Külföldre akarnék költözni csak az ő engedélyükkel. Megkérdezik hogy hova megyek és kivel, mikor jövök mindent. Nagyon rossz.
 6/28 anonim ***** válasza:
16 évesen sem korlátoztak semmiben sem.
 7/28 anonim ***** válasza:

engem nem igazán,hála istennek úgy fogták fel,hogy most kell kiélnem magam:) 20 éves koromig tanultam,amint elvégeztem a 2 éves sulit érettségi után elköltöztem otthonról egyedül,elkezdtem dolgozni és 100%-ig támogattak benne:)

23/L

8/28 anonim ***** válasza:
Próbáltak szegények de nem nagyon tudtak. Előbb-utóbb egyébként azt tettem, amit ők szerettek volna. Nem azért,mert nagyon erőltették, hanem mert az volt a helyes.
2011. aug. 18. 21:31
 9/28 anonim ***** válasza:
Engem semennyire. Mikor betöltöttem a 18at akkor megmondtam, hogy mostantól akkor járok haza amikor akarok.
2011. aug. 18. 21:32
 10/28 anonim ***** válasza:
Engem is folyamatosan korlátoznak. Az még nem is zavarna, ha csak megkérdeznék, hogy hova megyek, de az, hogy külön kérvényt kell benyujtanom arra, hogy elmenjek fél orára valahova, az kicsit rossz.
2011. aug. 18. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!