Miért nincsenek barátaim? :/
Figyelt kérdés
Nem értem mért nincsenek barátaim. Ugyan olyan vagyok mint akárki más. Volt egy "legjobb" bnőm, de ahogy elköltöztem megszakadt a kapcsolat. Nemtudom, mért nem akar senki velem barátkozni. Hogyan tudnék barátokat szerezni? :/19/L2011. aug. 18. 14:57
11/19 A kérdező kommentje:
Anyumtól költöztem el a barátomhoz, nem messze 20 km. Azóta taliztunk bnőmmel, de nem az igazi, érzem nem olyan mint rég. A nővérem lakik most abba a szobába ahol én laktam és most vele van olyan jóba amilyenbe velem volt.
2011. aug. 18. 15:06
12/19 anonim válasza:
és a barátod baráti társasága?
14/19 A kérdező kommentje:
Neki a haverja a bnőm pasija lett és ő is elpártolt nővéremékhez... :D vicces, de szomorú is egyben.
2011. aug. 18. 15:11
15/19 A kérdező kommentje:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:11
Oda jártam Általánosba :D :P
2011. aug. 18. 15:13
16/19 anonim válasza:
és most? mármint mit tanulsz vagy hova jársz suliba?
17/19 anonim válasza:
Magamról tudok írni:
Nekem volt sok olyan akivel lehettem volna jóba, de csak elvoltunk a suliban. Aztán megszakadt a kapcsolat. Én ide nem hívhatok senkit, átmenni nem szívesen mentem senkihez mert akkor vissza kell őket hívni. Így nem kerestem őket és ők sem engem. Meg én mondjuk elég visszahúzódó vagyok.
18/19 A kérdező kommentje:
Most vácra járok suliba. Szakmát tanulok, pénzügyi szakügyintézőnek :)
2011. aug. 18. 15:31
19/19 A kérdező kommentje:
Nekem az osztályból odajött egy csaj és közölte h engem azért nem szeret senki mert egy olyan lánnyal barátkozom aki szintén nem szimpi nekik. De ha esetleg nem barátkoznék azzal a csajjal akk szeretnének...mondom ilyen barátok nem kellenek köszi :/:O
2011. aug. 18. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!