Mit gondoltok a Sándor névről, ha fiúnk születik?
Hát én biztos nem venném fel úgy a férjem nevét ha Sanyinak hívják.Akkor vezeték név azt cső...A Sándorról a falusi parasztok jutnak az emberek eszébe szóval...
Meg mi az h nem kell követni a divatot???DE KELL!!!Miért akar mindenki leragadni az 50es években???
A suliba Sanyika osztálytársai már lehet nem fogják kedvelni a retro korszakot.Lehet hogy a Dávid meg a Renátó tömegnév de a fiatalok körében.Nem mind1 hogy van 60 Pista bá vagy 50 Renátó Adriánó meg stb...
00:29
Ne haragudj meg de nem vagy normális "A Sándorról a falusi parasztok jutnak az emberek eszébe szóval... " HALLOD MAGAD??? Minősít téged egyébként az is ahogyan a falusi emberről beszélsz...(akik mellesleg sokkal tisztességesebbek, dolgosabbak, bölcsebbek mint a magadfajták)
Nekem tudod ki jut az eszembe, az egyik legjobb barátom, akinek olyan jelleme és olyan temperamentuma van hogy kevés embernek van olyan, egy fogorvos jut eszembe, aki nagyszerű ember és az a srác jut eszembe, aki nekem (akkor még vadidegennek) megtanította a gitározás csínját-bínját...Egyetlen "paraszt" Sándort sem ismerek. A Sándor egy tekintélyt parancsoló férfias név. Nekem tetszik, csak gyerekkorban nem becézhető szerintem szépen...
Kedves kérdező, ha tetszik akkor adjátok ezt a nevet a gyermeketeknek...de tényleg!
Milyen magadfajtákról beszélsz te húúú de okos???
Nem általánosságban beszéltem a falusiakról hanem azt mondtam hogy a falusi parasztok jutnak az emberek eszébe tehát nem azt mondtam hogy a falusiak parasztok hanem azt hogy a faluban az ilyen kocsmatöltelékek.Azokat szokták falusi parasztoknak hívni de ha te ebből egyből ezt vágtad le akkor biztos magadból indultál ki ez pedig téged minősít.Nekem nem tetszik a Sanyii és valószínűleg utálni fogja ezt a nevet.Az indul a bakterhát jut róla eszembe ennyi ez is vélemény na csuma!
Szerintem vicces név, meg kicsit falusias, de nem csúnya :)
Sányíí!
Sanyi baba
Sanyika
Sándor mérnökúr
Sanyi bácsi
hmm hmm, nem olyan gáz, de nem adnám a fiamnak. :)
En azon kevesek koze tartozom, akik dijazzak :)
Bar en nem adnam ezt a nevet a gyerekemnek, de nem azert mert nem tetszik, hanem mert a csaladba mar van jonehany es ahol lakom, kulonosen gyakori ez a nev.
Volt egy nagyon kedves ismerősöm, akit így hívtak. Csak jó dolgok jutnak eszembe róla. Aki pedig a neve után ítél meg valakit, annak úgy is kell.
Szerintem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!