Ez most gyávaság és önzőség a párom részéről, azért mert vmilyen testi fogyatékossággal rendelkezem?
egyszerűen nem értem azokat, akik a kérdezőt ítélik el? az első gyereket bevállalja a férj, ott nem volt gond, csak a második örökölheti? mi ez a baromság? ez az ember nem akar 2. gyereket, csak gerinctelen és gyáva odaállni és bevallani. Inkább önző, szemétláda a feleségére hárítja, aljas módon rombolva az önérzetét. Mi a fenének vette el? Mi a fenének csinált már 1 gyereket? Pláne, hogy ilyen "viszonylag" egyszerű betegségről van szó. Kinyílik a bicska a zsebemben, főként, hogy nálunk anyu is nagyot hall, akkor most sem nekem, sem az öcsémnek (egyikünk sem örökölte) nem lett volna szabad megszületni? nem lett volna szabad felnőnünk egy (nekem) tökéletes anya szárnya alatt?
bocs, ha értelmetlenül írtam, de szerintem ez egy felháborító történet és teljesen egyet értek a kérdezővel.
Egyelöre arról NEM VOLT SZÓ, hogy a férj az elsö gyereket VÁLLALTA, valószinübb, hogy "becsúsztott" - vagy véletlenül, vagy a kérdezö segitségével.
Ezen kivül NEM arról vagy szó, hogy a kérdezö nem lehet anya, ugyanis MÁR az, csak a férj nem akar mégegyszer kockáztatni.
A nagyotthallás a legtöbb esetben örökölt, bármelyik gyerek örökölheti és akár olyan mértékben is, hogy SEMMIT sem hall. Szerintem ez olyan kockázat, amit TUDATOSAN vállalni nagy felelötlenség.
Mivel a kérdezö erre nem válaszolt, pedig már korábban is megkérdezte valaki, ezért feltételezhetö, föként, hogy a férj már az elsö terhesség alatt is ideges volt, hogy a pici egészséges lesz-e.
Ha ez igy volt, akkor a férj mostmár nem bizik meg ebben a kérdésben a feleségében és ezért nem tudja csak úgy teherbe ejtetni magát.
Kicsit furán gondolkozol,az hogy a páron nem szerten sérült gyereket nem jelenti azt hogy téged nem szeret,nem fogadott el,ez hülyeség.
Allergiám van ami csunya kiütésekkel jár,mikor terhes lettem beszélgettünk és a párom is azt mondta hogy nem szeretné hogy a lánya ilyen lenne,ez a normális gondolkozás,egy szülő mindig jót,jobbat akar a gyerekének.
Tudod, még ha egy halálos kimenetelű betegségről lenne szó, agy egy olyan dologról, ami tényleg veszélyes, akkor megérteném az álláspontját. Egy gyerek összejött, és nem akar többet kockáztatni. De azt hiszem ezt te is így gondolnád. Viszont a nagyothallás azért nem ilyen dolog :) ahogy te is írod.
Szóval nekem az a véleményem hogy ő nem akar 2. gyereket és ennek köze nincs a te genetikádhoz. Egyébként milyen veled? nem érzed hogy távolodik? mert nekem ez lenne gyanús.
"Egyelöre arról NEM VOLT SZÓ, hogy a férj az elsö gyereket VÁLLALTA, valószinübb, hogy "becsúsztott" - vagy véletlenül, vagy a kérdezö segitségével. "
Azért a pár segítsége is kellett hozzá, hacsak nem Szűz Mária a kérdező személyesen.
Hát ja, én pl. rövidlátó vagyok,közepesen, a párom is. Most akkor nekünk se legyen soha gyerekünk? Én csodálatosnak érzem az életem a látáshibámmal együtt. Nem ezen múlik. Ha a gyerekemnek csak annyi boldogság jutna, mint nekem, akkor irigylésre méltó élete lenne. Akár élesen lát, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!