A párom nem hajlandó tudomást venni az érzéseimről! Mit tegyek?
Nem igazán értem. Neked tulajdonképpen mi nem tetszik?
1. nem tudtok spórolni mert albit kell fizetni
2. általában budapesti életmód nem tetszik, a tömeg, a füst.. vagy
3. a munkád nem tetszik, hogy le vagy ennyire kötve
Először azt értettem hogy maga Budapest, és az itteni életvitel nem tetszik, de aztán teljesen mást kezdtél beszélni, hogy így nem lehet spórolni. Na most ha 1 év múlva úgyis itt vennétek lakást, akkor az első variációnak eleve nincs értelme.
A spórolásban igazad van, de a barátod ezek szerint nem ért veled egyet. Biztos 1. nem szereti azt a helyet ahol te éltél, 2. a szüleiddel se akar együtt lakni. Hiába a külön rész, azért mégis csak együtt vagytok. Az a hely csa a TE szülőhelyed, nem az övé. Apám is hiába áradozik a falujáról, nagyjából vissza is költözött, anyám meg itt maradt. Erről ennyit.
Nézd, szembe kell nézni a ténnyel, hogy a pasid tényleg nem fog miattad vidékre menni. Valószínűleg nem vesz komolyan. Ezért csak azt tudod tenni, hogy fogod magad, és holnap haza költözöl. (ha akarsz) Aztán meglátod mi lesz. Vagy azt mondja hogy jó akkor ő is megy, vagy ha nincs oda érted, akkor vége. De legalább kiugrik a nyúl a bokorból.
32/N
Félig-meddig megértelek,de nem teljesen.Lenne középút is!Te/ti két végletben gondolkodtok.
Nekem volt egy pici lakásom a belvárosban(VI.ker),én világ életemben bérházban v. panelban laktam,a párom pedig családiban Pest agglomerációjában.Mi úgy oldottuk meg,mert én sem voltam hajlandó pestről messzire költözni,hogy a Bp.táblát átlépve az első kisvárosba telepedtünk le,olyan helyen,ahol jó a közlekedés,van élet,de ha szeretnék kiülhetek a kertembe is.
Nektek is hasonló lenne a jó megoldás.
Béreljetek Pest környékén kisházat v. házrészt és akkor mindkettőtök "akarata" érvényesülhet,nem menntek messze Pestről,te pedig hozzájutsz egy kis otthoni feelinghez(kert,madárcsicsergés...)
Amúgy lehet hogy még olcsóbban ki is jönnétek anyagilag,mert kevesebb lenne a rezsi.
Azért azt hozzátenném,hogy sosem költöznék el vidékre(ha nem muszáj).
Nem tudom,most hány szobás lakásban laktok,de itt egy pár...
Persze máshol is biztos lehet találni hasonló lehetőséget.
13.12 vagyok. Közben látom írtad, hogy nem falu, hanem megyeszékhely. Mondjuk ettől az a véleményem nem változik, hogy rá akarod erőltetni az akaratod, ami egyébként nem egyezik az övével.
Mondjuk én itt már a végén elveszítettem a fonalat, hogy tulajdonképpen neked konkrétan a budapesti élettel van a bajod vagy egyszerűen sokat vállaltál (az albérlet és rezsi fizetése céljából) és ebből van eleged. Merthogy írod, hogy Pesten vennétek lakást..... Nézd ahhoz valóban fiatal vagy még, hogy ennyire kitegye minden órádat a gürizés, hogy ki tudj fizetni mindent, de rossz hírem van, ez utána sem fog változni, amikor már saját lakásotok lesz (Pesten vagy vidéken ez mindegy). Mert az emberek nagy része azért gürizik, hogy eltartsa magát és fenntartsa a lakását. Ráadásul ha gyereke(i)tek lesz(nek), akkor sem lesz fenékig tejfel az élet, a gyerek mellett nem sok idő jut a másikra. Időnként egy-egy lopott óra, amikor a gyerek alszik vagy valaki tud rá vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!