Szólnátok? Ha egy ennyire pofátlan ügyről szereznétek tudomást?
Figyelt kérdés
Én a szomszédjuk, nem túl közeli barátjuk vagyok ezeknek az embereknek és még jelenleg a "gondnok" is. Elit környék ezért a többség elég beképzelt. A szomszédaim- férj, feleség. A férj szeret egy másik nőt, de nem hagyja a vagyont.Szerintem nagyon gyáva , ráadásul játszik egy fiatal lánnyal. Feleség nem akar válni, mert a felezés után kevés lenne a pénz, inkább eltűri, hogy a férje mindennap hajnal 3-kor megy haza. Hétvégén otthon sincs, de "sose csalná őt meg a férje"- szerinte...Most luxus autóval jár stb.. Szóval a férj kb fél éve mellettünk a lévő házba költöztette a lányt. Illetve a lánynak a szülei fizetik a lakást. A lány becsapja a szüleit, ők meg engem kérdezgetnek tudok-e valamit. Beszéltem a lánnyal, utálja a helyzetet de elvakultan szerelmes. Elkezdődtek a pletykák, mindenki fel van háborodva. A feleség szintén engem kérdezget. Elmondjam neki? Sajnálok mindenkit, de a férj viselkedése felháborít.....2011. máj. 29. 17:30
1/25 anonim válasza:
Egyszerűbb volna, ha nem más életébe másznál bele, hanem a saját kis dolgaid után mennél.
3/25 A kérdező kommentje:
Lehet nem hiszed el, de nem a rosszindulat vezérel. Egyébként ,már mindenki tudja az egészet csak a feleség nem. Ha kimegy a lakásból mindenki megjegyzéseket tesz a háta mögött és ő nem is tudja miért....
2011. máj. 29. 17:35
5/25 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mivel úgy is csak idő kérdése, hogy lebukjanak. A feleség meg majd rám fog haragudni, elég rég ismerjük egymást... A múltkor meg is kérdezte, hogy ugye elmondanám ha tudnék valamit?
2011. máj. 29. 17:38
6/25 anonim válasza:
Annak alapján amit írtál, mindenképpen rosszul jössz ki belőle, akár szólsz, akár nem. Ebből kifolyólag szerintem jobb passzívnak maradni, de Te tudod, Te ismered a szereplőket és a környezetet.
Úgy veszem észre, Te már eldöntötted hogy szólni fogsz, vagy rosszul látom?
(mellesleg nem hinném hogy a feleség ne tudná, csak úgy tesz, mintha nem tudná, mert neki a tagadás a legmegfelelőbb)
7/25 anonim válasza:
azt írod a feleség nem akar válni mert a felezés után kevés lenne a pénz... most akkor tudja vagy nem, hogy megcsalja a pasi? mert ha nem tudja, akkor miből gondolod hogy nem akarna válni?
8/25 anonim válasza:
nem szólnék- nem szabad segíteni, csak ha kéri valamilyen formában valaki!
"Feleség nem akar válni [...] inkább eltűri, hogy a férje mindennap" - írod.
Szerintem tudja, de nem tudja megoldani a lelkében.
Vagy még nem érett meg a megoldás. Ezt kívülről nem lehet tudni. Meg még sok mindent.
10/25 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem el mit csináljak. A feleség nem akar válni stb..- Onnan tudom, hogy a férje régen is megcsalta, és mesélt nekem. azt mondta, hogy mindig harcolni fog, hogy tudja tartani ezt az életszínvonlat. Egyébként nincs gyerekük, de a férje mindig szeretett volna. A felesége soha nem akart. A lány szülei holnap jönnek fizetni a közös költséget. Nekik szóljak?
2011. máj. 29. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!