Szólnátok? Ha egy ennyire pofátlan ügyről szereznétek
tudomást?
Figyelt kérdés
Én a szomszédjuk, nem túl közeli barátjuk vagyok ezeknek az embereknek és még jelenleg a "gondnok" is. Elit környék ezért a többség elég beképzelt. A szomszédaim- férj, feleség. A férj szeret egy másik nőt, de nem hagyja a vagyont.Szerintem nagyon gyáva , ráadásul játszik egy fiatal lánnyal. Feleség nem akar válni, mert a felezés után kevés lenne a pénz, inkább eltűri, hogy a férje mindennap hajnal 3-kor megy haza. Hétvégén otthon sincs, de "sose csalná őt meg a férje"- szerinte...Most luxus autóval jár stb.. Szóval a férj kb fél éve mellettünk a lévő házba költöztette a lányt. Illetve a lánynak a szülei fizetik a lakást. A lány becsapja a szüleit, ők meg engem kérdezgetnek tudok-e valamit. Beszéltem a lánnyal, utálja a helyzetet de elvakultan szerelmes. Elkezdődtek a pletykák, mindenki fel van háborodva. A feleség szintén engem kérdezget. Elmondjam neki? Sajnálok mindenkit, de a férj viselkedése felháborít.....
Akkor nem vilibácsis, hanem magdinénis feelingem van, de tkp. igazad van.
Mond el neki és utána kérlek majd mond el nekünk, hogy mi történt!
Amúgy meg a szomszédba költöztetni a szeretőt nem pofátlanság, hanem praktikus megoldás!
2011. máj. 29. 18:23
22/25 anonim válasza:
Magamtól nem mondanám el, de ha a feleség rákérdez, akkor őszintén válaszolnék neki. Nem jó dolog belemászni egy olyan ügybe, amihez nincs semmi köze az embernek, de ha már rákérdeznének, én az őszinteséget választanám, mert nem lenne gerincem a képébe hazudni a nőnek, akkor sem, ha ezzel beleavatkozok az életükbe.
2011. máj. 29. 18:24
23/25 anonim válasza:
Egyrészt lehet, hogy a történet egy része, nagy része pletykán alapul, ezért ha ezt így elmondanád neki, nagyobb sebeket ejthetsz, mint amennyit ér az egész. A másik, ha már ténylegennyire nyilvánvaló mindenki számára, akkor ezt először talán a férjjel kellene közölnöd, megbeszélned. Ő takarítsa el a saját szemetét alapon!
2011. máj. 29. 18:51
24/25 anonim válasza:
Igen, azt hiszem én is akkor mondanék bárkinek bármit, ha az illető konkrétan rákérdez, hogy ez ügyben tudok-e valamit. Mert akkor annak elmondanám amit tudok, utána kezdjen az infóval amit akar. A kislánynak meg minek mondani bármit, még fiatal, belefér egy két pofára esés. A feleségnek meg magadtól szintén felesleges bármit mondani, ha lenne esze rájönne. De ha rákérdez akkor mondd el, bár ha már történt megcsalás akkor nyilván tudja ezt is, de neki ez megfelel. A férj meg miért ne tartana két nőt ha mindkettő önként vállalja ezt a szerepet? :) hülye lenne az állóvizet felkavarni. Akkor fog lépni ha valamelyik borít.
32/N
2011. máj. 30. 11:49
25/25 anonim válasza:
Ez az a szituáció, amibe legjobb lett volna nem belekeveredni. De ha már belekeveredtél...
Az első kérdés, hogy a számodra ismert információk valakinek a bizalmából kerültek-e a te birtokodba. Ha igen, azt te nem oszthatod meg mással (ha csak nem közvetlen életveszély áll fönn). Ha nem ez a helyzet, akkor is kérdés, hogy bele szeretnél-e avatkozni mások életébe. Ha igen, akkor a történetben azzal a szereplővel kéne elbeszélgetned, akitől a leginkább racionális lépést lehet várni. Ezt te tudod megítélni, hogy ki lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!