Szólnátok? Ha egy ennyire pofátlan ügyről szereznétek tudomást?
Mindig a rossz hír hozóját büntetik meg és nem azt akiről a hír szól...
Ergo, ha te jó öreg gondnok módjára mindenbe beleütöd az orrodat, akkor valószinüleg egyszer be is fog törni.
(Bocs, nem bántásképpen írtam!)
Amennyiben a hölgy számon akarna kérni, hogy miért nem szoltál neki (de biztos lehetsz benne, hogy nem fog), akkor még mindig mondhatod csodálkozva, hogy;
-Tényleg megcsalt? Hát én ezt nem gondoltam volna róla, hiszen olyan becsületesnek látszik és mindig előre köszönt.
Így jöhetsz ki a legjobban a dologból!
Bár nekem van egy vilibácsis feelingem ebben a történetben.
Ja és még valami!
Ha a nej tudja, hogy mi történik, de abban a hitben hagyjátok hogy senki nem tud semmit, akkor ő még tud "emelt fővel" járni köztetek.
Ha a tudomására hozod, hogy mindenki erről csámcsog, akkor még meg is alázod őt és akkor nagyon utálni fog téged!
Nézd, leírtad hogy a feleség nem akar válni és mindent megtesz az életszínvonala megőrzéséért, a leírtak alapján azt is, hogy szemet huny a férj félrelépései felett.
Mit érnél el azzal, hogy szólsz? hogy még nyomorultul is érezze magát a biztos tudatban? Elválni úgysem fog. És rád fog haragudni.
Azért kérdezget, mert azt akarja hallani hogy nem tudsz semmit.
Tudod, mit? Naponta ezer ilyet látunk. És? Soha nem vetemednék arra, hogy más életébe beleszóljak, főleg nem egy szomszéd férjének a szeretőjének a szüleinek szólni, úristen.
Egyébként meg kvra kibuknék, ha a gondnok kopogtatna be, hogy csókolom, a kedves férje szeretőt tart. Biztos őt is megtépném első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!