Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnátok? Ha egy ennyire...

Szólnátok? Ha egy ennyire pofátlan ügyről szereznétek tudomást?

Figyelt kérdés
Én a szomszédjuk, nem túl közeli barátjuk vagyok ezeknek az embereknek és még jelenleg a "gondnok" is. Elit környék ezért a többség elég beképzelt. A szomszédaim- férj, feleség. A férj szeret egy másik nőt, de nem hagyja a vagyont.Szerintem nagyon gyáva , ráadásul játszik egy fiatal lánnyal. Feleség nem akar válni, mert a felezés után kevés lenne a pénz, inkább eltűri, hogy a férje mindennap hajnal 3-kor megy haza. Hétvégén otthon sincs, de "sose csalná őt meg a férje"- szerinte...Most luxus autóval jár stb.. Szóval a férj kb fél éve mellettünk a lévő házba költöztette a lányt. Illetve a lánynak a szülei fizetik a lakást. A lány becsapja a szüleit, ők meg engem kérdezgetnek tudok-e valamit. Beszéltem a lánnyal, utálja a helyzetet de elvakultan szerelmes. Elkezdődtek a pletykák, mindenki fel van háborodva. A feleség szintén engem kérdezget. Elmondjam neki? Sajnálok mindenkit, de a férj viselkedése felháborít.....
2011. máj. 29. 17:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ne szólj.
2011. máj. 29. 17:52
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

Mindig a rossz hír hozóját büntetik meg és nem azt akiről a hír szól...

Ergo, ha te jó öreg gondnok módjára mindenbe beleütöd az orrodat, akkor valószinüleg egyszer be is fog törni.

(Bocs, nem bántásképpen írtam!)

Amennyiben a hölgy számon akarna kérni, hogy miért nem szoltál neki (de biztos lehetsz benne, hogy nem fog), akkor még mindig mondhatod csodálkozva, hogy;

-Tényleg megcsalt? Hát én ezt nem gondoltam volna róla, hiszen olyan becsületesnek látszik és mindig előre köszönt.

Így jöhetsz ki a legjobban a dologból!

Bár nekem van egy vilibácsis feelingem ebben a történetben.

2011. máj. 29. 17:53
 13/25 anonim ***** válasza:
51%
Ne is csodálkozzon a feleség, ha lóf..nak házasodik az ilyen aki nem akar gyereket, de a másik fél igen. Magának való nőcske, megérdemli amit kap.
2011. máj. 29. 17:56
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

Ja és még valami!

Ha a nej tudja, hogy mi történik, de abban a hitben hagyjátok hogy senki nem tud semmit, akkor ő még tud "emelt fővel" járni köztetek.

Ha a tudomására hozod, hogy mindenki erről csámcsog, akkor még meg is alázod őt és akkor nagyon utálni fog téged!

2011. máj. 29. 17:56
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy öreg gondnok aki beleszól mások dolgába. Titeket nem zavarna egy ilyen pofátlanság ? Rögtön a másik házba költöztetni a " szeretőt" ...? A lány főbérlőjét is zavarja ez az egész, mivel nem szeretné ha esetleg az ő lakásába balhéznának.
2011. máj. 29. 17:57
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, leírtad hogy a feleség nem akar válni és mindent megtesz az életszínvonala megőrzéséért, a leírtak alapján azt is, hogy szemet huny a férj félrelépései felett.

Mit érnél el azzal, hogy szólsz? hogy még nyomorultul is érezze magát a biztos tudatban? Elválni úgysem fog. És rád fog haragudni.

Azért kérdezget, mert azt akarja hallani hogy nem tudsz semmit.

2011. máj. 29. 18:00
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
engem nem zavarna, nem az én életem.
2011. máj. 29. 18:01
 18/25 anonim ***** válasza:
87%

Tudod, mit? Naponta ezer ilyet látunk. És? Soha nem vetemednék arra, hogy más életébe beleszóljak, főleg nem egy szomszéd férjének a szeretőjének a szüleinek szólni, úristen.

Egyébként meg kvra kibuknék, ha a gondnok kopogtatna be, hogy csókolom, a kedves férje szeretőt tart. Biztos őt is megtépném első körben.

2011. máj. 29. 18:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező azért tette fel a kérdést, mert érzi, hogy etikátlan volna, de nem tud a sggén maradni, és önmaga igazolására vár, hátha egy válaszban az lesz, hogy igen, szerintem is szólj, sőt, fényképeket is csinálj!
2011. máj. 29. 18:03
 20/25 A kérdező kommentje:
Mindenki más! Én inkább szeretném tudni ha a férjem ilyet csinálna, ahelyett hogy a hátam mögött nevetgélnek.
2011. máj. 29. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!