Az egyetemisták Pán Péter szindrómások?
na nem mintha a mai világban sokat érne egy diploma, a nélkül viszont kitörölheted... Szóval miről is beszélünk? Ez egy. Az kettő, h a szüleink nem azért hoztak minket a világra h 18 éves korunkban kirúgjanak a nagyvilágba egy szál zokniban. Aki gyereket vállal, az vállalja h kittaníttatja lehetőségei szerint. Ha egy szülőnek nincs annyi pénze akkor a gyerekének keményen kell dolgozni az egyetem mellett de ha egy szülőnek van rá pénze akkor a gyerekének nem kell halálra güriznie magát semmit nem fizető munkákkal az egyetem alatt. Ez sok embernek nem tetszik mert irigylik azt a 3-5 évet, amit a jobbmódú szülők gyerekei ajándékba kapnak.
Viszont: ha nem lesz jól fizető munkám, gyerekem sem lesz, az a minimum h az egyetemi tanulmányait ki tudom fizetni szőröstül-bőröstül, legyen egy jó munkája, aztán makd a kocsit lakást megszerzi magának- kivéve ha vmi csoda folytán gazdag leszek, mert világos, h akkor ezt is megkapja. Mert ez egy szülő hozzáállása, nem pedig azh jóvan fiam, 18 lettél mennnnyé oszt söpörd az utcát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!