Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok - mástól. Mit...

Terhes vagyok - mástól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég komplikált a dolog. Szóval a barátommal volt három hónap mosolyszünetünk, azaz szakítottunk, mert kavart egy másik csajjal. Ezalatt a három hónap alatt voltam egy bulin, ahol kicsit többet ittam a kelleténél és lefeküdtem a gyerekkori barátommal. Ő mindig is szeretett volna velem összejönni, nekem is jól esett akkor, de én nem nyitottam felé, mert még mindig a barátomat 'sírtam' vissza, betudtam egy éjszakásnak és kész. Majd két hónap után kibékültünk a pasimmal, tök boldog voltam, de valami fura is volt, sokat gondoltam a haveromra is. Na mindegy, megpróbáltam ezen túllépni, erre beüt a krach, terhes vagyok. A barátomtól kizárt, mert mindig gumival védekeztünk, viszont az a buli elég homályos. Felkerestem őt, és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Ahelyett, hogy kiakadt volna, tökre elérzékenyült, átölelt és már a jövőnkről kezdett beszélni. Én meg teljesen összezavarodtam. Ott van a jelenlegi pasim, aki semmit se tud még, persze el kell mondanom. Azt tudja, hogy együtt voltam vele, mert hát úgy volt, h szakítottunk, lenyelte a dolgot, túllépett rajta. De egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit tegyek. A babát szerintem megtartom, mert tudom magamról, hogy gondját fogom tudni viselni, rendelkezem anyagi háttérrel, illetve anyukámnak is elmondtam, mi a helyzet, kellemetlen-kellemetlen, de támogat, amiben csak tud. Azt sejtem, hogy a mostani barátommal vége lesz, ez nagyon fáj. De hogy a másikkal mit kezdek, fogalmam sincs. Annyira képtelen egy helyzet. :/ Tudom, hogy nem ti oldhatjátok meg a problémámat.. De már az is jó volt, hogy kiírhattam magamból.. Ráadásul a cégnél, ahol dolgozom, két év után már egy csomó mindent elértem, annyi robotolás után sikerült feljebb tornáznom magam a ranglétrán, aztán ennyi volt. Na mindegy, egyáltalán nem így képzeltem az egészet. :(
2011. aug. 17. 17:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyerekkori barátod szerelmes vagy volt beléd. Én a helyedben adnák egy esélyt a vele való kapcsolatnak. Lehet, hogy nagyon boldogok lesztek a közös babátokkal. A barátodat nem tartom egy megbízható alaknak. Nem vállalnák vele közösen egy gyereket, még ha nem is ő az apa.
2011. aug. 17. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Először is tényleg irány a doki. Aztán gondold át, hogy mit szeretnél, melyik fiúval tudnál hosszabb távra tervezni. A mostani ki tudja hogyan fogadja a hírt, a másik meg úgy fest belédzúgott, mint vak ló a gödörbe. Elmondod a mostaninak, az a legtisztább amit tehetsz, meglátod a reakcióját. Ha meg nem akarod a másikat sem, akkor legvégső esetben egyedül maradsz, de tiltani gondolom nem fogod apukától, és még ki tudja, lehet később összekovácsolódtok.
2011. aug. 17. 18:27
 13/20 A kérdező kommentje:
A barátommal múlt héten jöttem újra össze, kicsit elszámoltam, 5 hét telt el, nem két hónap. Szóval kizárt, hogy a barátomtól legyen, eddig se történt baleset a gumival és mindig ellenőriztük is. Azért se tűnt fel eddig, mert az utóbbi fél évben felborult a ciklusom, nagyon stresszeltem, és volt, hogy hamarabb jött meg, volt hogy késett. Holnap délután megyek dokihoz, hogy megállapítsa a terhességet, illetve fogalmam sincs, hogy mekkora lehet a baba, így minél előbb túl akarok esni a vizsgálaton.
2011. aug. 17. 18:32
 14/20 A kérdező kommentje:

A barátomat szeretem, de valahogy már most kezdek lemondani róla, mert minek áltatni magam. Meg amúgy is, ennek semmi értelme nem lenne.

A 'haverommal (fogalmam sincs, most már hogy hívjam) elég érdekes a kapcsolatunk. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, és mindig is szeretett engem. Középsuli alatt is szeretett volna többször összejönni velem, én is nagyon szerettem, de csak mint a legjobb barátot, testvért. Együtt buliztunk, egy csomó mindent együtt csináltunk. Mivel anno elég magamnak való voltam, nem nagyon voltak barátnőim, és csak rá számíthattam.

Utána jött a fősuli és egy albérletben laktunk. Nekem is, neki is jöttek az új ismeretségek, de inkább rövidebb kapcsolataink voltak. Utána összejöttem a barátommal, akivel elég komoly lett, és itt volt egy kis törés. Utána már kevesebbet beszéltünk. Hiányzott nagyon, de a barátomnak se esett jól, szóval elköltöztem és egy idő után megszakadt a kapcsolat. Utána jött a mosolyszünet és vele pont összetalálkoztam azon a bulin. És akkor megtörtént.. Persze másnap nagyon ostobának éreztem magam és megbántani se akartam ezzel, de egyszerűen megtörtént. Mondjuk nagyon jó volt vele és valamit elindított bennem, de még nem tudom hova tenni ezt az érzést.

Eltiltani meg semmiképp se fogom a gyerektől, akárhogyan is alakul majd. Amúgy anyum is drukkol neki, mert mindig imádta, vele ellentétben a barátomat kevésbé.

2011. aug. 17. 18:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Csak azért, hogy hátha összejönne egy fiú, nem vállalnék be.
2011. aug. 17. 19:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez annak szól, aki a privit küldte, a levelemet mindig visszadobja.. Egyáltalán nem arról van szó.
2011. aug. 17. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig azt mondom, hogy próbáld meg a baba apukájával. A szavaidból, rendes és megbízható férfinak tűnik. Most biztos össze vagy zavarodva, de majd idővel tisztázódnak a dolgok.
2011. aug. 17. 21:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mizujs?Mi lett a történet vége?Van baba?
2011. dec. 22. 07:13
 19/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm az érdeklődést, igen, van baba. :)

Az akkori pasimmal, miután a doki megállapította a terhességemet, szakítottunk. Voltak kisebb botrányok, de túl tettem magam rajta. Elején nehezen viseltem az egészet, pár hétig rosszul voltam, sokat hánytam, fogytam, így akkor az apára voltam a legkevésbé kíváncsi. Utólag már bánom, de akkor tényleg nagyon ramatyul voltam. Szóval a lényeg, hogy szeptember végén próbaképp összeköltöztünk, hogy még időben kiderüljön, működik-e vagy sem, mert sokkal nehezebb lesz majd a baba mellett. De nagyon pozitív az egész, most már nagyon boldog vagyok, egy nagyszerű társra találtam. :) Nagyon sokat segít, megvan mindenünk, és a tavasz végén nagyobb lakásba költözünk. :) Azt sajnálom, hogy korábban nem próbáltam meg vele, mert nagyon megszerettem, de mindegy most már, így alakult. Kellett pár csalódás, hogy tudjam őt értékelni és megbecsülni. :) Amúgy március végére várjuk a kislányunkat, Petrát. :)

2011. dec. 22. 23:33
 20/20 anonim válasza:
És hogy van Petra? És Ti? :)
2016. máj. 25. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!