Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok - mástól. Mit...

Terhes vagyok - mástól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég komplikált a dolog. Szóval a barátommal volt három hónap mosolyszünetünk, azaz szakítottunk, mert kavart egy másik csajjal. Ezalatt a három hónap alatt voltam egy bulin, ahol kicsit többet ittam a kelleténél és lefeküdtem a gyerekkori barátommal. Ő mindig is szeretett volna velem összejönni, nekem is jól esett akkor, de én nem nyitottam felé, mert még mindig a barátomat 'sírtam' vissza, betudtam egy éjszakásnak és kész. Majd két hónap után kibékültünk a pasimmal, tök boldog voltam, de valami fura is volt, sokat gondoltam a haveromra is. Na mindegy, megpróbáltam ezen túllépni, erre beüt a krach, terhes vagyok. A barátomtól kizárt, mert mindig gumival védekeztünk, viszont az a buli elég homályos. Felkerestem őt, és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Ahelyett, hogy kiakadt volna, tökre elérzékenyült, átölelt és már a jövőnkről kezdett beszélni. Én meg teljesen összezavarodtam. Ott van a jelenlegi pasim, aki semmit se tud még, persze el kell mondanom. Azt tudja, hogy együtt voltam vele, mert hát úgy volt, h szakítottunk, lenyelte a dolgot, túllépett rajta. De egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit tegyek. A babát szerintem megtartom, mert tudom magamról, hogy gondját fogom tudni viselni, rendelkezem anyagi háttérrel, illetve anyukámnak is elmondtam, mi a helyzet, kellemetlen-kellemetlen, de támogat, amiben csak tud. Azt sejtem, hogy a mostani barátommal vége lesz, ez nagyon fáj. De hogy a másikkal mit kezdek, fogalmam sincs. Annyira képtelen egy helyzet. :/ Tudom, hogy nem ti oldhatjátok meg a problémámat.. De már az is jó volt, hogy kiírhattam magamból.. Ráadásul a cégnél, ahol dolgozom, két év után már egy csomó mindent elértem, annyi robotolás után sikerült feljebb tornáznom magam a ranglétrán, aztán ennyi volt. Na mindegy, egyáltalán nem így képzeltem az egészet. :(
2011. aug. 17. 17:23
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Most már abortusz végleg kizárva, a gondolattól is rosszul vagyok, egy életen át utálnám magam.
2011. aug. 17. 17:26
 2/20 anonim ***** válasza:
11%

Vidd el a pasidat egy swinger partiba, aztán nem kell magyarázkodnod, ő meg válogassa ki ha akarja, hogy ki az apa!

:)

2011. aug. 17. 17:29
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

Szia! Sajnálom. Nem is igazán tudok tanácsot adni. Szerintem nem is szorulsz rá. Talpraesett, értelmes nőnek látszol,nem fogod eltiltani a gyereket az apjától stb, pedig most erről kellene előadást tartani, de asszem felesleges.

Biztos a terhességed egyébként?

2011. aug. 17. 17:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatjátok a másikkal esetleg, ha majd úgy érzed. Ha nem, akkor is segíteni fog a felnevelésében. A mostanival meg... hát sajnos vele szerintem is vége, de kitudja?
2011. aug. 17. 17:31
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Kellemetlen szitu, de a javadra írható, hogy őszinte voltál.
2011. aug. 17. 17:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen, 4 tesztet is csináltam, különbözőeket és mindegyiken nagyon határozottan megjelentek a csíkok. A pecsételő vérzés lett gyanús, mikor említettem anyumnak, rögtön mondta, h vegyek tesztet, akkor már ő is sejtette.
2011. aug. 17. 17:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyásznál voltál?

Addig ne mondj senkinek semmit, ameddig ő nem igazolta a terhességedet.

2011. aug. 17. 17:33
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

"Ahelyett, hogy kiakadt volna, tökre elérzékenyült, átölelt és már a jövőnkről kezdett beszélni2

- kedves kérdező, ez elég egyértelmű: kis családotok lesz...Egyszer ezt a kalandozást úgyis el kell hagyni..

Ritka ma már az olyan fiú, aki elérzékenyül a hírtől, váratlanul kisbaba lesz, és nem az első gondolata, hanyat-homlok menekülni..

Becsüld meg, ne akard kizárni a kisgyerek életéből az apát, azt, aki boldogan várja őt!!! - nagy boldogság lesz részetek a kis jövevénnyel együtt..

2011. aug. 17. 17:34
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Mikor békültetek ki a barátoddal? Nem lehet, hogy véletlen kiszakadt a gumi és mégis ő az apa?
2011. aug. 17. 17:34
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
A barátodat szereted? És a másikkal el tudnád képzelni? Nem lesz könnyű, mert a párod nem egy kabát, amit cserélgetsz. Ne haragudj, de a haverod elérzékenyülése kicsit furi egy éjszakás kaland után, talán szerelmes beléd? De még úgy is.
2011. aug. 17. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!