Túllépek ezen valaha? Senkit nem szerettem még így.
persze h nem érdemli meg h szenvedjen érte,de ez nem olyan h na nem érdemli meg akkor nem is fáj!!!
adj időt magadnak
Azt mondjuk nem nagyon értem, hogyan, és főleg miért titkolja el valaki a szerelmes párja elől 2 évig, hogy az ő érzései korántsem ugyanazok. De neked kell tudnod, hogy valóban titkolta-e, vagy te bíztál valami csodában?
Beszélgettem vele erről. Azt mondta, hogy próbálta magában ezt kialakítani és néha sikerült meggyőznie magát, hogy "szerelmes" de beismerte, hogy soha nem ment neki. Azt magyarázta, hogy nagyon jó volt velem és azért ment bele a kapcsolatba, mert egy szép és nagyon jófej csaj vagyok, akivel mindenképp meg akarta próbálni. Aztán ahogy telt az idő, egyre inkább azt érezte, hogy nyomasztja ez a helyzet, hogy ő nem szerelmes és nem képes úgy kötődni ahogy én, egyre jobban múlott benne az a kevés is, amit érzett. Ezért egyeztünk meg abban, hogy vége és nem lehet már ezt így tovább folytatni:(
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:10
vagyok es nem utolso sorban pasi.
En isram a 16:03asnak azt a valaszt es igy,hogy mar atfogalmaztad jobban elfogadhato a valaszod.Ne haragudj a hangnemert de eleg lazanak tuntel.
En is voltam hasonlo helyzetben mint a Te pasid.Egyszer nekem is volt egy baratnom akit nem szerettem es csak azert jottem ossze vele mert jol nezett ki es egesz jokat beszelgettunk.Egesz eletemben elmebeteg csajokkal voltam.Valahogy ezer kozul is ki tudtam valasztani ki fog tonkretenni.Valahogy ugy voltam en is ezzel mint a csajok szoktak mondani,hogy a rosszfiukat szeretik en a rossz lanyokat vonzottam pedig en sem vagyok a parkapcsolatok mintapeldaja.De ha szerelmes voltam akkor nagyon az tudtam lenni.Es amikor megismertem ezt a lanyt valahogy nem jott a dolog.Pedig igazi felesegnek valo volt.Sose csalt volna meg nem az a tipus-most ne menjunk bele honnan veszem ezt- es tenyleg nagyon rendes lany volt.Bar idosebb volt nallam de minden jo volt.A szex a beszelgetesek.Nasgyon jol megertettuk egymast.De a szerelem nem jott.Es nem ertettem miert...Mondjuk vannak teoriaim de az mar egy masik tema.Es azota plusz osszevetve a tobbi kapcsolataimat azt mondom,ha nem jon egybol aminek jonnie kell akkor abba "bele lehet szarni" hogy ugy mondjam.Nem leszel szerelmes idovel.Az mar maximum szeretet tud lenni.Szerelemes az elso pillanatban leszel es ha megmarad vagy csak kicsit enyhul akkor lesz minden jo.Sajnallak de tul kell magad tenni ezen.Es valaki irta elottem a nagy igazsagot,hogy az ido minden sebet begyogyit.Ez nagyon-nagyon igaz.Idovel jobb lesz. 30/F
Kedves kérdező! A kapcsolatban 2 ember van. Te az 50% voltál. Ha nincs meg a másik 50%, akkor nincs értelme, ezt te is tudod. Ne mondd nekem, hogy olyan férfival akarnál élni, aki nem szerelmes beléd! Jó, hogy kiderült, így van esélyed arra, hogy viszontszeressenek. Ha te ennek ellenére hozzá ragaszkodnál, az azt jelenti, hogy magadat nem becsülöd, pedig kellene.
Nagyon jól hangzik, hogy az életemnél is jobban szeretlek, csak sajnos nincs értelme, mert egy kapcsolat két egyenrangú félből kell, hogy álljon. Ha te feláldozod magad, még ha önként is teszed (és még ha nem is áldozat!), akkor is felborítja azt a kényes egyensúlyt, amikor még tökéletesen működik a dolog.
Ráadásul a másiknak terhes lehet az a szeretet, ami nagyobb, mint a magad iránti szeretet.
Nem csak azt kell nézni, hogy te mennyire szereted, hanem azt is, hogy ő mit tud nyújtani, tud-e ugyanannyit nyújtani. És ha nem, akkor mennie kell.
Normális, hogy fáj, és még sokáig fog is fájni. De egy idő után nyitni kell mások felé. Őrizd meg a szép emlékeket (nem kell elfelejteni semmit és senkit!), de kezeld őket a helyükön, ez a múlt. A jövő pedig rajtad áll. :)
*anno abba is "belehaltam", de ez most így felnőtt koromban már egészen más
Attól más, hogy vele már komolyan terveztél, közös élet, család, gyerek. Ez egy lehetőség volt, maga a jövő.
Nem csak a fiút vesztetted el, nem csak őt gyászolod, hanem a lehetőséget a családra, és az elveszett jövőt. Mert "ez" a jövő már elveszett számodra (de természetesen lesz másik).
Ezért rosszabb huszonévesen szakítani, mint tizenévesen álmodozni.
16.48
20/L vagyok
Leirtam a kérdésedre a választ az első válaszomban ha nem vetted volna észre!
Azt ne mond nekem, hogy derült égből villámcsapásként jött ez az egész! Egy normális kapcsolatban olyan nincs, hogy minden ok, és másnap a pali közli veled, hogy ennyi volt! Érezned kellett, hogy nincs minden rendben, ahogy le is irtad! Nem értem miért vágysz egy olyan kapcsolat után, ahol igazán nem is szerettek téged! Ezt te irtad! Ilyen esetben egy büszke nő szakit előbb, nem várja meg még az illető megunja és eldobja, miközben végig érzni, hogy nem szeretik! Ha mégis megvártad, legalább felkészültél volna, hogy ne legyen "sokk"!
És bocsi, ha most durva voltam, de felidegesitettél azzal, hogy nem fogtad fel, hogy nem rosszból irtam amit irtam, és azt sem, hogy válaszoltam a kérdésedre! Olvasd csak vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!