Most mi rosszat csináltam? Vagy tényleg igaza van anyának? De én csak jó jegyet szerettem volna kapni! = (
Szóval röviden annyi hogy kaptunk plusz feladatot és én meg hívtam anyát hogy elmegyek a barátnőmöz megcsinálni mert közös munka.(3an voltunk 2 barátnőmmel)Anya nem vette föl a telefont ezért elmentem,pedig többször is hívtam.Megcsináltunk de mivel siettünk mert Laura már késésben volt matekról otthagytam véletlenül a kulcsomat és ezt már csak akkor vettem észre amikor be akartam menni.Erre hívom anyát hogy fel megyek a mamáékhoz mert ott maradt a Lauránál a kulcsom,de majd holnap elhozza nekem a suliba.Erre elkezd velem üvöltözni hogy mit kerestem én a Lauránál miért csavargok.Én pedig mondom hogy figyelj én hívtalak téged de nem vetted fel nekem a telefont és hogy lementem mert plusz munkát kaptunk 5ösért,és szoltam apának is hogy hívjon amennyiszer csak tud hogy nehogy izguljál értem,habár dolgozol,de tudjad hogy hol vagyok.Erre elkezd vele üvöltözni hogy Ő nem megy fel értem a mamáékhoz mert hogy ne hozzam Őt ilyen helyzetbe mert tudom hogy mi van(Össze vesztek a pasija miatt és most nem jár fel hozzájuk)Én meg mondom hogy arról én nem tehetek.Erre üvöltözni kezd velem ismét hogy menjek le a Laurához és utána takarodjak haza.Én meg mondom jó,csak a Laura matekon van erre mondja hogy nem érdekel,kivárod.Mondom oké.Másél órán keresztül álltam a kapujuknál mire hazaért,megkerestük a kulcsot és én meg most itthon vagyok.Nemsokára hazaér és azt mondta hogy nem teszem zsebre amit tőlem kap.
Most mit csináljak?Hogyan magyarázzam meg neki hogy én csak jót akartam?
13,5/L
Áhh..csak annyira rossz hogy így beszél velem ráadásul végig sem hallagat.
Amúgy majd persze,leírom.
De most komolyan.... Az anyák ilyen idegbeteg állatok? :S A legtöbb családi gondos kérdésben az anyával van gond és főképp azért, mert elmebeteg módon viselkedik. :S Az enyém is idegbeteg (orvosi papíron is).
Komolyan félek szülővé válni, mert elmebetegséget okoz ezek szerint a nőknél. :S
:( sajnálom:( Pedig te csak jót akartál és hívtad is.
Nemhogy örülne, hogy jó jegyet szeretnél és tanulsz.
Majd mindenképp írd meg, hogy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!